Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Η Νικολούλη γυρίζει όλη την Ελλάδα με το «Δολοφόνο» της

Η Νικολούλη γυρίζει όλη την Ελλάδα με το «Δολοφόνο» της

Μπορεί να απέχει από το τηλεοπτικό τοπίο αλλά είναι ολοφάνερο ότι βρήκε… φως στο τούνελ.

Ο λόγος για την Αγγελική Νικολούλη που μετά τις δυσάρεστες εξελίξεις στο ALTER δεν έκατσε άπραγη αλλά εκμεταλλεύθηκε τον ελεύθερο χρόνο της και έκανε αυτό που ήθελε να κάνει από καιρό, αλλά δεν τα κατάφερνε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων: έγραψε το βιβλίο «Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου» που βασίζεται σε μία αληθινή ιστορία που είχε ερευνήσει στο παρελθόν.

Αν και το βιβλίο κυκλοφορεί λίγες μέρες, εντούτοις πάει πάρα πολύ καλά και μάλιστα έχει τυπωθεί η δέκατη χιλιάδα.

Επίσης, το βιβλίο κυκλοφορεί και σε ηλεκτρονική μορφή (e-book) για να μπορούν να το διαβάσουν όσοι δεν το βρίσκουν σε κοντινό τους βιβλιοπωλείο, όπως οι έλληνες του εξωτερικού. Η ίδια η Αγγελική Νικολούλη μάλιστα, σκοπεύει να γυρίσει όλη την Ελλάδα, όπου διοργανώνονται παρουσιάσεις του βιβλίου της και να μιλήσει με τους αναγνώστες αλλά και να υπογράψει το «Δολοφόνο» της.

Μάλιστα, η συγγραφέας, λόγω της τηλεοπτικής της εμπειρίας έκανε και ένα διαφημιστικό τρέιλερ για το βιβλίο, το οποίο μάλιστα δέχεται συνεχόμενα κλικαρίσματα. Όπως η ίδια λέει στην Espresso «η ιδέα του τρέιλερ ανήκει στον εκδοτικό οίκο “Καστανιώτη” και στόχος ήταν να δώσουμε στον αναγνώστη να καταλάβει μέσω της εικόνας κάποια στοιχεία της ιστορίας. Το τρέιλερ είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να διεγείρει την περιέργεια του κοινού αλλά χωρίς να αποκαλύπτει στοιχεία κλειδιά της υπόθεσης. Πρόκειται για αληθινή ιστορία που διαχειρίστηκα στο “Φως στο Τούνελ”. Είναι μια ερωτική αστυνομική ιστορία που πραγματεύεται την υπόθεση εξαφάνισης ενός νεαρού κοριτσιού. Οι γονείς της μας είχαν κάνει την καταγγελία και εμείς το ψάξαμε. Όταν βρέθηκα στην πόλη όπου διαδραματίζεται η ιστορία κατάλαβα πως τα στοιχεία δεν ήταν έτσι όπως τα εμφάνιζε η αστυνομία. Υπήρχαν καλά θαμμένα μυστικά που έπρεπε να δουν το φως της δημοσιότητας».

Ιδού λοιπόν και το τρέιλερ για το βιβλίο

http://www.youtube.com/watch?v=4go1IXizOEI

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε