Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Η «Πολυκατοικία»… γκρεμίζεται

Επί τρία χρόνια που άνοιξε τις πόρτες της κατάφερε να γεμίσει τηλεθεατές. Σήμερα όμως, η «Πολυκατοικία»… γκρεμίζεται από το τηλεοπτικό τοπίο αφού ρίχνει τίτλους τέλους.

Στην «Πολυκατοικία» του MEGA «κατοίκησαν» ορισμένοι πολύ καλοί ηθοποιοί, ορισμένοι που εκπλήρωναν ικανοποιητικά τους ρόλους τους και ελάχιστοι που… άξιζαν την έξωση! Το αποτέλεσμα ήταν μία σειρά που δεν σε έκανε να ντραπείς να πεις ότι την παρακολουθείς. Οι καταστάσεις κι οι διάλογοι μπορεί να μην σε έκαναν να… ξεραίνεσαι από τα γέλια αλλά, το κυριότερο, δεν ξεραινόσουν κι από ανία!

Απόψε το βράδυ λοιπόν, μετά από τρία χρόνια προβολής οι ένοικοί της αποχωρούν από την «Πολυκατοικία» παραδίδοντας στο κανάλι της Μεσογείων υψηλές τηλεθεάσεις. Μπορεί να μην ήταν και του… ρετιρέ αλλά η σειρά κατάφερνε να βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού και μάλιστα όταν στις απέναντι «γειτονιές» προβάλλονταν δυνατά προγράμματα.

Τι θα γίνει όμως, στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς πριν η Πολυκατοικία «γκρεμιστεί» από το τηλεοπτικό τοπίο;

Δίπλα στην Πολυκατοικία γίνονται εκσκαφές για ένα γκαράζ με αποτέλεσμα να εμφανιστούν ρωγμές στους τοίχους του κτηρίου. Οι γείτονες δεν ανησυχούν ιδιαίτερα αλλά καλού-κακού φωνάζουν ένα μηχανικό. Όταν, όμως, εκείνος τους λέει ότι πρέπει να εγκαταλείψουν την Πολυκατοικία, οι γείτονες τον φυλακίζουν στη σοφίτα μέχρι να αλλάξει γνώμη, θεωρώντας ότι είναι άνθρωπος του εργολάβου, του Παντελή. Η αστυνομία αναζητά το μηχανικό, όμως οι γείτονες καταφέρνουν να τους παραπλανήσουν. Ακόμα και όταν η Πολυκατοικία αρχίζει να γέρνει, οι γείτονες αρνούνται να την εγκαταλείψουν με αποτέλεσμα να γίνουν πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων. Έτσι ενημερώνεται ο Μανώλης στο χωριό, η αδελφή της Βασιλικής, η Μαίρη, ακόμα και η Αλίκη στην Αμερική. Κι έτσι όλοι επιστρέφουν συγκινημένοι να συμπαρασταθούν στους παλιούς τους φίλους.

Παράλληλα, η Ελένη ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Κωνσταντίνο, όμως, τότε εμφανίζεται πάλι ο Μανώλης. Ο Κωνσταντίνος ανησυχεί για την παρουσία του, αλλά παριστάνοντας τον άνετο τον καλεί στο γάμο. Ο Μανώλης προσπαθεί να το αποφύγει αλλά, θέλοντας κι αυτός να κάνει τον άνετο, δέχεται να πάει στο γάμο.

Ο Τζοβάνι, καθώς τελευταία οι δουλειές του δεν πάνε καλά, σχεδιάζει να επιστρέψουν στην Αλβανία όπου η οικοδομή έχει άνθηση. Η Τζούλη, όμως, σχεδιάζει να ανοίξει εδώ τη δική της επιχείρηση. Στα σχέδια του Τζοβάνι αντιδρά και η Ρομίνα, που θέλει να μείνει στην Αθήνα με το φίλο της. Κι έτσι η οικογενειακή κόντρα συνεχίζεται μέχρι την τελευταία στιγμή με απρόβλεπτες συνέπειες.

Τέλος, η Λουκία, μετά από μια μεγάλη περίοδο ανεργίας βρίσκει δουλειά στην Ισπανία, όμως, ο Τάκης προσπαθεί να την αποτρέψει. Το ζευγάρι μαλώνει συνέχεια αλλά στο παρά πέντε, μια αιφνίδια λιποθυμία της Λουκίας, θα τους φέρει πάλι πολύ κοντά…

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:50

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε