Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Πόπη Τσαπανίδου… σκάει από τη χαρά της

Η Πόπη Τσαπανίδου… σκάει από τη χαρά της

Τα πρώτα χαμόγελα ικανοποίησης στο ΣΚΑΪ

 Πολλές φορές έχουμε αναφερθεί στο «χτίσιμο» που προσπαθούν τους τελευταίους μήνες να κάνουν στο ΣΚΑΪ στον τομέα της ενημέρωσης, προσπαθώντας έτσι να καθιερωθούν στη συνείδηση (και στο τηλεκοντρόλ) των τηλεθεατών ως ενημερωτικό κανάλι.

Αν και στο κανάλι υπήρχαν αξιόλογοι δημοσιογράφοι και εκπομπές, το πρόγραμμα ήταν ημιτελές ενώ πλέον με τις νέες μεταγραφές (Λυριτζής, Οικονόμου, Τσαπανίδου) υπάρχει μία συνεχής ροή ενημερωτικών εκπομπών στο πρόγραμμά του.

Ωστόσο τα αποτελέσματα, όσο αφορά τις μετρήσεις τηλεθέασης, δεν είναι τα αναμενόμενα. Μπορεί η διοίκηση στο ΣΚΑΪ να υποστηρίζει ότι είναι ευχαριστημένοι αλλά, σύμφωνα με έντονες φήμες, τον τελευταίο καιρό υπάρχει έντονη… γκρίνια αφού οι τηλεθεάσεις δεν λένε να ανέβουν παρά το ανεβασμένο κόστος.

Σήμερα λοιπόν φαίνεται πως στο κανάλι του Φαλήρου ήρθαν τα πρώτα χαμόγελα αφού σύμφωνα με τα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης η Τσαπανίδου κατάφερε να ξεπεράσει την ανταγωνίστριά της, Μαρία Σαράφογλου. Συγκεκριμένα η Πόπη Τσαπανίδου με την εκπομπή της «Σκάι τώρα» έκανε μέσο όρο τηλεθέασης 7,1% ενώ η εκπομπή της ΝΕΤ «Συμβαίνει τώρα» σημείωσε 6,7%. 

Μπορεί η διαφορά στα νούμερα τηλεθέασης να είναι μικρή αλλά ίσως… ένα μικρό βήμα στις τηλεθεάσεις είναι ένα μεγάλο βήμα για το κανάλι του Φαλήρου. Το αν θα συνεχίσει αυτό ή απλώς… έτυχε θα αποδειχτεί τις αμέσως επόμενες ημέρες. Πάντως η Τσαπανίδου έχει κάθε λόγο να σκάει πλέον από τη χαρά της…

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε