Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η πορεία του Just… προς τα κάτω!

Η πορεία του Just… προς τα κάτω!

Ναι, είπαμε, να γίνονται δουλειές. Να γίνονται εγχώριες παραγωγές στην τηλεόραση. Αλλά το θέμα δεν είναι μόνο να γίνονται, αλλά και το πώς γίνονται!

Και σε αυτό το κομμάτι, του «πώς», το «Just the two of us» έχει αποτύχει από το πρώτο live και παρά τις προσπάθειες να το σώσουν, οι τηλεθεατές έχασαν την εμπιστοσύνη τους με αποτέλεσμα το talent show να διαγράφει φθίνουσα πορεία στους πίνακες τηλεθέασης.

Χθες μεταδόθηκε το 7ο live και όπως μπορείτε να δείτε από τον πίνακα που ακολουθεί η τηλεθέαση που σημείωσε ήταν χαμηλότερη από την προηγούμενη βδομάδα που φαίνεται να είχε… σηκωθεί λιγουλάκι. Αναλυτικά, οι μέσοι όροι τηλεθέασης από την πρεμιέρα του έως και χθες, είναι οι εξής:

ΕΚΠΟΜΠΕΣ Μ.Ο. Γενικό σύνολο Μ.Ο. Δυναμικό κοινό
1ο live 34,9 38,4
2ο live 29,3 29,5
3ο live 29,3 31,7
4ο live 22,7 20,8
5ο live 24,6 23,3
6ο live 30 29,2
7ο live 27,7 27,3

Βέβαια τα ποσοστά τηλεθέασης είναι υψηλά, αλλά όχι για ένα τόσο πολυδάπανο πρόγραμμα, αφού στο MEGA περίμεναν ότι θα πήγαινε καλύτερα στη μάχη της τηλεθέασης. Είναι εμφανές ότι η προχειρότητα με την οποία ξεκίνησε, έκανε τους τηλεθεατές να χάσουν την εμπιστοσύνη τους, αν και σαφέστατα έχει διορθωθεί αρκετά στα διάφορα τεχνικά κυρίως θέματα που είχε στην πρεμιέρα του!

Όπως είναι λογικό στο κανάλι της Μεσογείων έχουν υπάρξει έντονες διαφωνίες για το talent show, οι οποίες μάλιστα δεν περιορίζονται μόνο σε αυτό, αλλά… γενικότερα. Τα… φάλτσα που έχει προκαλέσει το «Just the two of us» έχουν δημιουργήσει διάφορα παρατράγουδα στο κανάλι της Μεσογείων και μπορεί τελικά να υπάρξουν… αλλαγές! Γιατί, όπως ανέφερα και στην αρχή, κάποιοι θεωρούν ότι δεν είναι αρκετό «να γίνονται πράγματα», αλλά και το πώς γίνονται…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε