Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Η πρεμιέρα της Ελένης με τον «πικρό καφέ»

Σας να μην πέρασε μια μέρα! Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Σίγουρα με όσα έχουν γίνει στην προσωπική ζωή της, η πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη είχε μεγάλη αναμονή. Μάλλον το μεγαλύτερο μέρος του τηλεοπτικού κοινού θα περίμενε να δει πώς θα βγει η «ωραία Ελένη» στην πρεμιέρα της εκπομπής της. Κι η Ελένη βγήκε…σαν να μην πέρασε μία μέρα από τότε που έφυγε για τις καλοκαιρινές διακοπές της. Προβληματισμένη, φοβισμένη, συνοφρυωμένη… κουρασμένη!

Το σκηνικό της εκπομπής της σχεδόν το ίδιο, με αλλαγές κυρίως στα χρώματα και στο φόντο του πάνελ της. Είναι σαφές: οι οικονομικές περικοπές αγγίζουν ακόμα και τα «βασιλικά σπίτια»!

Μετά από έναν γρήγορο πρόλογο καλωσορίσματος στο τηλεοπτικό κοινό και αφού αναφέρθηκε στις «αγκαλιές των τηλεθεατών» η Ελένη χαιρέτησε τους συνεργάτες της, παλαιούς και νέους.

Ήταν εμφανής η προσπάθεια της Ελένης να δείξει στους τηλεθεατές ότι φέτος κι αυτή θα κάνει infotainment! «Μας έχεις ανάγκη» είπε στον καινούργιο της συνεργάτη Τάσο Τεργιάκη μπερδεύοντας τελικά… το ποιος έχει ανάγκη ποιον και τι! Το μπέρδεμα συνεχίστηκε όταν «τρέχοντας» να προλάβει να δείξει τους τηλεθεατές το «καινούργιο είδος» που εισάγει στην εκπομπή της, αυτό της ενημέρωσης, παρουσίασε, αγκάλιασε και καλωσόρισε βιαστικά τους υπόλοιπους καθημερινούς συνεργάτες της, παλαιούς και νέους. Στη συνέχεια στράφηκε γρήγορα στον Τεργιάκη και παρουσίασε το πρώτο θέμα του «ψυχαγωγικού καφέ» που δεν ήταν άλλο από τη σκληρή γλώσσα του Θεόδωρου Πάγκαλου. Η ψυχαγωγία και η Μενεγάκη σε μεγάλη αμηχανία!

Ευτυχώς η Ελένη… δεν σχολίασε! Τυχαίο; Δεν νομίζω! Γενικά άκουγε προσπαθώντας να κάνει τις γνωστές «αφελείς» ερωτήσεις αλλά με… συνοφρυωμένο ύφος που δεν θυμίζει σε τίποτα την παλιά «Ελενίτσα, τη χαρά της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης», όπως υποστηρίζουν οι θαυμαστές της!

Το μόνο πραγματικά infotainment θέμα της εκπομπής που ξεχώρισε και που μπόρεσε η ίδια η παρουσιάστρια να χειριστεί ήταν οι εξετάσεις που πρέπει να γίνονται στα νεογέννητα μωρά! 

Είναι εμφανές: η Ελένη έχει προβλήματα και η κάμερα δεν μπορεί να τα κρύψει! Και εννοείται ότι δεν αναφερόμαστε σε προσωπικά προβλήματα αλλά στα της εκπομπής της που με χιλιοειπωμένα θέματα με δόσεις… ενημέρωσης, μπήκε από σήμερα στη μάχη της τηλεθέασης.

Το τρέιλερ της εκπομπής «Καφές με την Ελένη» αναφερόταν στο τι έχει κάνει η Ελένη Μενεγάκη στα 15 χρόνια τηλεοπτικής της παρουσίας στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. Η πρεμιέρα απέδειξε ότι η Ελένη είναι κολλημένη στο παρελθόν και αδυνατεί να κάνει το επόμενο βήμα. Συνεπώς… τυχαία η ιδέα του τρέιλερ; Δεν νομίζω!

Η Ελένη ξεκίνησε να σερβίρει τον «Καφέ» της βασιζόμενη στο να καταναλώσει την ώρα με τους καλεσμένους της. Έβαλε από την αρχή την Ήβη Αδάμου να τραγουδήσει και κάθισε νωρίς στον καναπέ της τη Ζέτα Μακρυπούλια. Η Ελένη φοβάται να πάρει πάνω της την εκπομπή και να κάνει πλάκα. Ή, ίσως, η Ελένη δεν μπορεί να γελάσει! Κι εδώ που τα λέμε, μία εκπομπή για να σε κάνει να γελάσεις, πρέπει να έχει και το αντίστοιχο κλίμα. Κι η πρεμιέρα του «Καφέ» μάλλον ήταν της… παρηγοριάς παρά του κεφιού! Μεγάλη η σεζόν και θα έχουμε να δούμε πολλά! Σίγουρα όμως, αν η οικοδέσποινα δεν ξεπεράσει το… συνοφρυωμένο ύφος το αμήχανο «κονσερβοποιημένο» πια γέλιο της δεν θα είναι αρκετό για να γλυκάνει τον «Καφέ» της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρεμιέρα Μενεγάκη – Καραμεροχαριτάτων! Ποιος κέρδισε τις εντυπώσεις;

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε