Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Η πρεμιέρα της τουρκικής σειράς «Χίλιες και μία νύχτες»

Η πρεμιέρα της τουρκικής σειράς «Χίλιες και μία νύχτες»

Κόντρα με Κορομηλά, Λουιζίδου-Κόκλα και Παπακαλιάτη…

Στην καθημερινή μάχη της τηλεθέασης πέφτει από σήμερα… ξανά η τουρκική σειρά «Χίλιες και μια νύχτες». Αξίζει να αναφέρουμε ότι η σειρά προβλήθηκε από το TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και σημείωσε υψηλές για το κανάλι τηλεθεάσεις, αναγκάζοντας έτσι τον ΑΝΤ1 να δώσει περισσότερη σημασία στο… θησαυρό που είχε! 

Όπως μάλιστα αναφέρει το δελτίο Τύπου του ΑΝΤ1, «η πιο επιτυχημένη τουρκική σειρά των τελευταίων ετών κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 αφού σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης σε επτά χώρες! Η εξαιρετική παραγωγή του μεγάλου τουρκικού δικτύου KANAL D μας διηγείται ένα σύγχρονο παραμύθι με πρωτότυπο σενάριο, εντυπωσιακά γυρίσματα και ένα πρωταγωνιστικό ζευγάρι που κλέβει καρδιές!». 

Στο σημερινό επεισόδιο η Σεχραζάτ, νεαρή χήρα και μητέρα του πεντάχρονου Καν που πάσχει από λευχαιμία, μετά από πολύ καιρό αναμονής καταφέρνει να βρει τον κατάλληλο δότη για τη θεραπεία του γιού της. Σκοπός της τώρα είναι να εξασφαλίσει τα χρήματα για την επείγουσα και πολύ δαπανηρή επέμβαση του μικρού Καν. Η αίτησή της για δάνειο απορρίπτεται, η πόρτα του πρώην πεθερού της παραμένει κλειστή, ενώ η μόνη λύση στο αδιέξοδο είναι να ζητήσει τα χρήματα από την κατασκευαστική εταιρία που εργάζεται ως αρχιτέκτων.
 
Ο ιδιοκτήτης της κατασκευαστική εταιρείας, Ονούρ, δέχεται να της προσφέρει τα χρήματα θέτοντας έναν όρο σαν αντάλλαγμα: η Σεχραζάτ θα πρέπει να περάσει μια νύχτα μαζί του! 

Από απόψε στις 9 το βράδυ, λοιπόν η σειρά θα παλέψει με τα… θηρία, όπως τη Ρούλα Κορομηλά στο «Greek Idol» του ALPHA αλλά και τους Ρένια Λουιζίδου και Κώστα Κόκλα στην «Παιδική χαρά» και το «4» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο MEGA.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε