Σάββατο, 20 Απρ.
18oC Αθήνα

Η πρεμιέρα του Γιώργου Παπαδάκη! “Κάποτε έλεγα Καλημέρα Ελλάδα…”

Η πρεμιέρα του Γιώργου Παπαδάκη! “Κάποτε έλεγα Καλημέρα Ελλάδα…”

Βίντεο: Ο παρουσιαστής μας καλημερίζει με τρακ και χαμόγελο!

“Τι έγινε; Ξεκινήσαμε; Καλημέρα σας κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι! Δεν μπορώ να ξεκινήσω έτσι μόνος μου τελείως…”, είπε ο Γιώργος Παπαδάκης με τρεμάμενη φωνή, αλλά με πολλά χαμόγελα, στις 06:50. Το πολυαναμενόμενο “Πρωινό ΑΝΤ1” ξεκίνησε, αν και ο πρώτος παρουσιαστής της νέας διευρυμένης ζώνης φάνηκε να νοσταλγεί για λίγο τα παλιά… “Κάποτε έλεγα Καλημέρα Ελλάδα, από σήμερα θα λέω καλημέρα κυρίες και κύριοι στο καινούριο πρωινό του ΑΝΤ1!”, είπε ο δημοσιογράφος.

Αμέσως μετά περιέγραψε σε γενικές γραμμές το νέο ύφος της πρωινής ενημέρωσης του σταθμού με αρκετή δόση χιούμορ: “Σας καλοσωρίζουμε σε μια καινούρια προσπάθεια που θα έχει στόχο την ενημέρωση και την ψυχαγωγία. Την ενημέρωση θα την αναλάβουμε εμείς, την ψυχαγωγία κάποιοι άλλοι. Χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα βάλουμε τα δυνατά μας για να μην κάνουμε πιο μαύρη τη ζωή μας, γιατί μαύρη είναι σαν το σακάκι μας, αλλά εγώ αποφάσισα να το παίξω λιγάκι πιο αισιόδοξος. Γι’ αυτό πέταξα το πένθιμο ντύσιμο της γραβάτας”!

Δείτε το βίντεο με την έναρξη της εκπομπής, τους συνεργάτες του Γιώργου Παπαδάκη και το …μυστήριο πρώτο τηλεφώνημα που έγινε στην εκπομπή.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε