Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Η πρεμιέρα του GREY’S ANATOMY

Η προσπάθεια του ΑΝΤ1 για το prime time

Τον 6ο κύκλο της πετυχημένης ξένης σειράς GREY’S ANATOMY κατεβάζει σήμερα στη μάχη ο ΑΝΤ1. Έτσι, το κανάλι του Αμαρουσίου βάζει πάλι μπροστά το Prime Series αλλά και το Prime Eleven προβάλλοντας από Δευτέρα έως και Παρασκευή την ξένη σειρά.

Αν σκεφτείτε ότι καθημερινά στις 9 το βράδυ προβάλλει το «Χίλιες και μία νύχτες», τότε συμπεραίνετε ότι ο ΑΝΤ1 πάει να «χτυπήσει» όλο το prime time με ξένες δημοφιλείς σειρές. Να δούμε αν θα καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών –και τις τηλεθεάσεις- όταν θα μπουν και τα υπόλοιπα κανάλια στη μάχη. Προς το παρόν όμως, από σήμερα στο GREY’S ANATOMY, όπως αναφέρει και το δελτίο Τύπου

«νέα κρίσιμα ιατρικά περιστατικά και ακόμα πιο κρίσιμες ερωτικές περιπέτειες θα ζήσουν και φέτος οι αγαπημένοι μας γιατροί. Στον 6ο κύκλο του Grey’s anatomy αλλάζουν πολλά. Κάποιες σχέσεις δυναμώνουν, κάποιες άλλες κλονίζονται, ενώ νέα πρόσωπα κάνουν την εμφάνισή τους και αλλάζουν τις ισορροπίες.

Ένα ισχυρό σοκ περιμένει όλους τους ήρωες: ο  θάνατος του Τζορτζ. Ο καθένας βιώνει με τον δικό του τρόπο τον πόνο για τον πρόωρο χαμό του αγαπημένου τους φίλου και συναδέλφου. Παράλληλα, ο Ντέρεκ  και η Μέρεντιθ ζουν επιτέλους για πρώτη φορά ελεύθεροι τον έρωτά τους και η σχέση αναπόφευκτα «σοβαρεύει». Η Ίζι επιστρέφει στα καθήκοντά της μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της, όμως νιώθει ότι ο Άλεξ απομακρύνεται από αυτή. Επιπλέον, το Seattle Grace συγχωνεύεται με ένα άλλο νοσοκομείο και νέοι γιατροί έρχονται να ενταχθούν στο δυναμικό του. Ανάμεσά τους και η καρδιοχειρουργός Τέντι Άλτμαν, παλιά γνώριμη του Όουεν από τον πόλεμο στο Ιράκ, που θα αναστατώσει τη ζωή της Κριστίνα.

Μέσα σε όλα αυτά, οι ήρωές μας εξακολουθούν να σώζουν καθημερινά ανθρώπινες ζωές. Μάλιστα, σ’ αυτό τον κύκλο κάποιοι θα αντιμετωπίσουν τις μεγαλύτερες προκλήσεις στην καριέρα τους!»

Η συνέχεια της σειράς επί της οθόνης του ANT1 και η επιτυχία της σειράς επί του πίνακα της AGB!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε