Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η «Πρώτη κυρία» στη θέση του Γιώργου Παπαδάκη

Η «Πρώτη κυρία» στη θέση του Γιώργου Παπαδάκη

Αποχωρεί με… ψηλά το κεφάλι, τερματίζοντας για ακόμα μία φορά πρώτος στην κούρσα της τηλεθέασης κι έχοντας αφήσει αρκετά πίσω τις ενημερωτικές εκπομπές των άλλων τηλεοπτικών σταθμών. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που στη θέση του Γιώργου Παπαδάκη θα βρεθεί η «Πρώτη κυρία».

Αύριο λοιπόν ο «πατριάρχης των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών» θα ολοκληρώσει την εκπομπή του για αυτή τη σεζόν έχοντας σημειώσει 27,5% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 20,8% στο δυναμικό κοινό, ποσοστά τηλεθέασης που συνεχίζουν να τον φέρνουν στην κορυφή των ενημερωτικών εκπομπών της ζώνης του. Σε αυτή τη ζώνη όμως από τη μεθεπόμενη βδομάδα θα βρεθεί η κολομβιανή «Πρώτη κυρία».

Πρόκειται για σαπουνόπερα, ριμέικ της ομώνυμης Χιλιανής κι η οποία έχει σημειώσει επιτυχία τόσο στη Λατινική Αμερική όσο και στις βαλκανικές χώρες. Αυτήν την περίοδο μάλιστα στις Ηνωμένες  Πολιτείες, η ομώνυμη σειρά  βρίσκεται στην παραγωγή με  το σενάριο προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του  αμερικανικού κοινού. Η «Primera dama», όπως είναι ο πρωτότυπος τίτλος της, αφηγείται την ιστορία της όμορφης Παλόμα, μιας νεαρής επαρχιώτισσας με υπέρμετρες  φιλοδοξίες και απώτερο στόχο να γίνει η πρώτη κυρία της Κολομβίας. Στην προσπάθειά της όμως συναντά τον έρωτα στο πρόσωπο ενός γοητευτικού σκηνοθέτη του θεάτρου, του Μαριάνo που θα ανατρέψει τη ζωή της…!
Έτσι λοιπόν, αύριο ο Γιώργος Παπαδάκης και οι συνεργάτες του θα ευχηθούν «καλό καλοκαίρι» στους τηλεθεατές δίνοντάς τους ραντεβού τον Σεπτέμβριο, αλλά από τη Δευτέρα 4 Ιουλίου, στις 08:45 πμ, η «Πρώτη κυρία» θα βρεθεί στη θέση του για να δίνει τη μάχη της τηλεθέασης…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε