Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Ρίκα Βαγιάννη θα παρουσιάσει τη Γιουροβίζιον

Η Ρίκα Βαγιάννη θα παρουσιάσει τη Γιουροβίζιον

 Πρόσωπο έκπληξη δίπλα από τη Ρίκα – Ανδρικάκης και Κυβέλος στην κριτική επιτροπή

Με… αργούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της κρατικής τηλεόρασης για το φετινό διαγωνισμό της Γιουροβίζιον. Βέβαια, σημαντική αιτία για τη βραδύτητα των όποιων αποφάσεων είναι το ότι τυπικά η κρατική τηλεόραση παρέμενε για πολύ καιρό ακέφαλη, χωρίς δηλαδή Διοικητικό Συμβούλιο που να μπορούσε να πάρει οριστικές αποφάσεις.

Με τη σύσταση του νέου ΔΣ δε, έπρεπε να αντιμετωπιστεί η αποχώρηση των τριών βασικών παρουσιαστών της πρωινής ενημερωτικής ζώνης, δηλαδή των Λυριτζή, Οικονόμου και Τσαπανίδου. Θέμα που ενδιαφέρει πρωτίστως την κρατική τηλεόραση ώστε να μην μείνει εν τω μέσω της σεζόν, χωρίς ενημερωτική πρωινή ζώνη.

Παράλληλα, οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τη διοργάνωση της Γιουροβίζιον συνεχίζουν τις επαφές με τους υποψήφιους αλλά και με τα στούντιο, μπας και καταφέρουν να γίνει λιτός μεν αλλά αξιοπρεπής δε, ο διαγωνισμός για την επιλογή του τραγουδιού.

Επίσης, κύριο μέλημά τους είναι και τα πρόσωπα που θα αναλάβουν την παρουσίαση της βραδιάς. Στη θέση της παρουσίασης, λοιπόν, όπως έχουμε γράψει και σε προηγούμενο άρθρο «κλείδωσε» η Ρίκα Βαγιάννη. Άλλωστε η δημοσιογράφος είναι «παιδί της ΕΡΤ» αφού εργάζεται τόσα χρόνια στην κρατική τηλεόραση και, όπως η ίδια έχει δηλώσει, η Γιουροβίζιον είναι κάτι που την ενδιαφέρει πολύ.

 Οι επιλογές… και οι μπαλαντέρ!

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι σκέφτονται δίπλα από τη Βαγιάννη να είναι κι άλλο ένα άτομο, εκτός ΕΡΤ. Τα ονόματα που έχουν πέσει είναι πολλά και ενδιαφέροντα…

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit ένα πρόσωπο -έκπληξη που θέλουν πολύ είναι η Τζένη Μπαλατσινού.

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, αν και το όνομα της Μπαλατσινού συζητιόταν έντονα την τελευταία βδομάδα, δεν της έγινε ποτέ επίσημη πρόταση για να λάβουν θετική ή αρνητική απάντηση. Αυτό που φαίνεται ότι απασχολεί τα στελέχη της ΕΡΤ είναι μήπως πρέπει δίπλα από τη Βαγιάννη να μην είναι γυναίκα αλλά άνδρας. Και στη δεύτερη περίπτωση, αυτός που έχει το προβάδισμα φαίνεται πως είναι ο Θέμης Γεωργαντάς. Μπορεί ακόμα να μην του έχει γίνει επίσημα η πρόταση, αλλά αν αποφασίσουν ότι πρέπει δίπλα από τη Βαγιάννη να είναι άντρας, τότε θα του γίνει στις αρχές της επόμενης βδομάδας. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι στο τραπέζι των συζητήσεων έχουν πέσει κι άλλα τρία ονόματα, τα οποία όμως κρατούνται ως… μπαλαντέρ και θα αξιοποιηθούν αν και εφόσον δεν είναι ούτε η Μπαλατσινού ούτε ο Γεωργαντάς που είναι οι άμεσες προτεραιότητές τους. 

 Στον αέρα η κριτική επιτροπή

Για την κριτική επιτροπή τα μόνο ονόματα που έχουν «κλειδώσει» είναι του γενικού διευθυντή ραδιοφωνίας Αντώνη Ανδρικάκη και του γνωστού μουσικού παραγωγού Γιώργου Κυβέλου. Αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι ακόμα δεν έχει αποφασιστεί πόσα και ποια θα είναι τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής. Αλλά για ό,τι νεότερο, θα το μάθετε στο Newsit

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε