Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Η Ρούλα Κορομηλά καλεί Στέφανο Σαρντίνι

Η Ρούλα Κορομηλά καλεί Στέφανο Σαρντίνι

Το «Greek Idol» έφερε πάλι κοντά την παρουσιάστρια με το σκηνοθέτη

 Η συνεργασία είχε ωφελήσει και τους δύο. Τα λαμπερά shows που παρουσίαζε στο παρελθόν η Ρούλα Κορομηλά με σκηνοθέτη το Στέφανο Σαρντίνι έκαναν υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Πέρα από τις όποιες προσωπικές τους σχέσεις, η Κορομηλά και ο Σαρντίνι είχαν «δέσει» επαγγελματικά και ο σκηνοθέτης ήξερε τι πλάνα έπρεπε να τραβήξει στην παρουσιάστριά του για να κερδίσει ακόμα περισσότερο το τηλεοπτικό κοινό. Κάποια στιγμή όμως -και για λόγους που δεν μας αφορούν!- οι δρόμοι τους χώρισαν. Φαίνεται όμως, πως τώρα, με το comeback της Κορομηλά στο τηλεοπτικό τοπίο οι επαγγελματικές τους σχέσειw αναθερμάνθηκαν!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit μετά το πρώτο live του «Greek Idol» υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ της Κορομηλά και του Σαρντίνι. Eπικοινωνία που από κείνη τη μέρα είναι σχεδόν καθημερινή.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, ο σκηνοθέτης έδωσε αρκετές συμβουλές στην παρουσιάστρια που αυτή τις ακολούθησε στο δεύτερο live του talent show. Και σαφώς, η εμφάνιση της Κορομηλά σε αυτό το δεύτερο live ήταν πολύ καλύτερη από αυτήν στην πρεμιέρα της. 

Βέβαια, λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεών του ο Σαρντίνι δεν μπορεί να αναλάβει τα live του «Greek Idol», κάτι που θα ήθελαν και οι δύο τους αλλά αυτό δεν εμποδίζει το σκηνοθέτη να… καθοδηγεί την παρουσιάστριά του -προς το παρόν- μέσω τηλεφώνου!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε