Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Ρούλα Κορομηλά μας παρουσιάζει τα… παιδιά της!

Η Ρούλα Κορομηλά μας παρουσιάζει τα… παιδιά της!

Την προηγούμενη βδομάδα, η Ρούλα Κορομηλά βρέθηκε για ακόμα μία φορά κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο λόγος ήταν η λήξη της συνεργασίας της με τον ALPHA και η αποχώρησή της από το κανάλι της Κάντζας, όπου εργάστηκε τα τελευταία χρόνια ως σύμβουλος ψυχαγωγικού προγράμματος, αλλά και παρουσιάζοντας διάφορες εκπομπές.

Στην επαγγελματική πορεία της όμως, η Ρούλα έχει αποδείξει πως κάθε φορά που κλείνει μία πόρτα, κάποια άλλη ανοίγει. Βέβαια, στη συγκεκριμένη περίπτωση, θα ήταν πιο επίκαιρο να πούμε ότι προς το παρόν δεν ανοίγει την πόρτα κάποιου τηλεοπτικού σταθμού, αλλά η Ρούλα… γυρίζει σελίδα. Κι όχι… όποια κι όποια σελίδα, αλλά τη σελίδα των δικών της δημιουργιών, των δύο παιδικών βιβλίων που έγραψε με πολλή αγάπη.

Μετά τη «γέννηση» πολλών τηλεοπτικών εκπομπών που γνώρισαν τεράστια επιτυχία, η Ρούλα απέκτησε δύο καινούργια… παιδιά: το «Νέφη» και το «Ελάφι». Απόψε το βράδυ μάλιστα η Ρούλα Κορομηλά κάνει την… επίσημη πρώτη της παρουσίαση ως συγγραφέας παιδικών ιστοριών.

Όπως αναφέρει και η πρόσκληση

«Οι εκδόσεις Μίνωας και η αγαπημένη Ρούλα Κορομηλά σας προσκαλούν να ζήσετε ένα μαγικό απόγευμα γεμάτο χαρά, αγάπη και παιχνίδι στην παρουσίαση των νέων της παιδικών βιβλίων «Νέφης Συννέφης –Να είσαι πάντα ο εαυτός σου» και «Το ελάφι και το αγριολούλουδο» την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ. στο κατάστημα Public στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens.

Η Ρούλα Κορομηλά θα διαβάσει αποσπάσματα από τα παραμύθια της με τον δικό της υπέροχο, μοναδικό τρόπο. Κατόπιν θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων και θα φωτογραφηθεί με τα παιδιά.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και ο εικονογράφος των παραμυθιών Γιώργος Δουτσιόπουλος, ο οποίος θα παίξει και θα ζωγραφίσει με τα παιδιά. Επιπλέον, οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με διάφορες άλλες δραστηριότητες και στο τέλος της βραδιάς θα μοιραστούν πολλά δώρα.»

Πώς πήρε όμως, την απόφαση η Ρούλα να γράψει παιδικά βιβλία; Την απάντηση τη δίνει η ίδια, λέγοντας

«“Παιδί δεν έπαιζα με κούκλες. Ήθελα να βλέπω ανθρώπους να φεύγουν και να έρχονται από πλατείες και σταθμούς. Έφτιαχνα τις ιστορίες τους. Μετά, κλεισμένη σε μια σοφίτα, τις έκανα παραμύθια. Μια φορά και έναν καιρό.

Χρόνια αργότερα κάποια φορά και σε έναν συγκεκριμένο καιρό κατάφερα να τις δω σε εικόνα στο τετράγωνο κάδρο της τηλεόρασης”. Είμαι η Ρούλα Κορομηλά.»

Είναι σίγουρο πως διαβάζοντας τα δύο βιβλία, «Νέφης Συννέφης –Να είσαι πάντα ο εαυτός σου» και «Το ελάφι και το αγριολούλουδο», για ακόμα μία φορά θα πείτε «Μπράβο Ρούλα»!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε