Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Η σάτιρα του Λαζόπουλου άναψε καινούργιες κόντρες

Η σάτιρα του Λαζόπουλου άναψε καινούργιες κόντρες

Έχουμε συνηθίσει να… ενοχλούνται πολλοί από όσα λέει και καυτηριάζει ο Λάκης Λαζόπουλος στο «Αλ τσαντίρι νιουζ» του.

Μόνο που αυτή τη φορά δημιουργήθηκε κόντρα όχι με όσα είπε στην εκπομπή του, αφού άλλωστε αυτές τις μέρες δεν μεταδίδεται, αλλά με την εμφάνισή του ως Muppet στο βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑLPHA.

Σε κόντρα λοιπόν βρέθηκαν ο παρουσιαστής του δελτίου Αντώνης Σρόιτερ και ο Γιάννης Λοβέρδος που υποστήριξε σε σχόλιο που έκανε στο facebook ότι η εμφάνιση του Λάκη δεν έπρεπε να γίνει στο δελτίο ειδήσεων. Οι δύο δημοσιογράφοι ξεκίνησαν λοιπόν διάλογο που ήταν ο παρακάτω:

Γιάννης Λοβέρδος: Όταν οι ειδήσεις μπλεκουν με την πλάκα τότε χάνουμε το μετρό και κατανταμε στα σημερινά χάλια. Οι παλιοί έλεγαν η Πάπας Πάπας η ζευγας ζευγας. Τώρα τα κάναμε όλα έναν αχταρμά όπου επικρατούν η πλάκα, ο λαϊκισμός, η υπερβολή η καταγγελία όλων όσων επιβουλεύονται το γένος των ελλήνων όλο αυτο το πασπαλιζουμε και με κάποιες ειδήσεις και το παρουσιάζουμε σαν ενημέρωση δήθεν. Γι αυτο σε λίγο οι περισσότεροι θα καταλήξουμε σε τσαντιρι. Αλλα όχι του Λαζόπουλου.

Antonis Sroiter A: Φιλε Γιαννη, στα 18 χρονια που ειμαι σε αυτη τη δουλεια εχω δει πολλους “σοβαρους των ειδησεων” να λενε απυθμενες βλακειες και πολλους σατυρικους να βγαζουν ειδησεις και να σπανε κοκκαλα με την κριτικη τους. Ο Παπάς μπορει να γινει ζευγάς λοιπον, ειδικα σε μια εποχη που ο κοσμος ειναι τοσο πιεσμενος και αγχωμενος που καλο ειναι να μπορεις μεταξυ αλλων να του προσφερεις και λιγο χαμογελο.

Γιάννης Λοβέρδος: Αγαπητέ Αντωνη σέβομαι οτι υπερασπίζεται τη δουλεια σου. Υποχρέωση σου είναι. Πως όμως το χαμόγελο συμβαδίζει με το σημερινό ρεπορτάζ σας που έδειχνε μια Ελλάδα γεματη απο άστεγους. Άλλο το πρόβλημα που εξελίσσεται σοβαρο κι άλλο η υπερβολή. Και δεν κατηγορώ έσενα. Όλοι μας φέρουμε την ευθύνη. Σε αλλα κανάλια γίνονται όργια. Και το κυριότερο εμείς οι δημοσιογράφοι εξαιτίας του χαβαλέ που επικρατεί έπι τόσα χρόνια στα κανάλια χάσαμε την πιο μεγάλη είδηση οτι η Ελλάδα χρεοκοπουσε

Antonis Sroiter A: Δεν νομιζω οτι ειδες Γιαννη κανενα χαμογελο στο σημερινο θεμα με τους αστεγους. Νομιζω συμφωνεις, οτι πολλοι απο αυτους τους αστεγους βρεθηκαν στον δρομο χανοντας τις δουλειες και τις περιουσιες τους επειδη οι πολιτικοι μας αποδειχθηκαν παντελως ανικανοι να διαχειρισθουν την κριση. Ας επιτρεπουμε λοιπον σε οσους εχουν τη δυναμη της σατιρας να τους περιποιουνται αναλογως. Σε οτι αφορα τους δημοσιογραφους, συμφωνω απολυτα και το εχω πει, αποτυχαμε τελειως να εκτιμησουμε και να αξιολογησουμε την οικονομικη κριση στην αρχη της.

Γιάννης Λοβέρδος: Δεν διαφωνώ με πολλα απο αυτα που λες Αντωνη μου.κι ασφαλώς κάποιοι σοβαροφανεις είναι ακόμα πιο επικίνδυνοι. Αλλα και την ενημέρωση πρέπει να παραδεχτεις την παρακαναμε με τον χαβαλε

Τελικά, κάθε εμφάνιση του Λαζόπουλου προκαλεί πολύ δυσαρέσκεια όχι μόνο στα «θύματα» της σάτιράς του αλλά και στους… σοβαροφανείς!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε