Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Η σκληρή μάχη Μενεγάκη με Καραμερο και Χαριτάτο

Η σκληρή μάχη Μενεγάκη με Καραμερο και Χαριτάτο

Η Ελένη χάνει και το νεανικό κοινό

Συνεχίζεται η σκληρή μάχη στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. Μόνο που η μάχη πλέον μεταξύ Ελένης Μενεγάκη και Καραμεροχαριτάτων δεν είναι στο γενικό σύνολο τηλεθέασης αλλά και στο «δυναμικό νεανικό κοινό».

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα η διαφορά μεταξύ του «Καφέ με την Ελένη» με το «10 με 1 Μαζί» είναι λιγότερη από μία μονάδα και συγκεκριμένα μόνο 0.9. Είναι ολοφάνερο ότι η «βασίλισσα της πρωινής ζώνης» κινδυνεύει να χάσει και το «κάστρο» του «νεανικού κοινού». Στο σύνολο του πληθυσμού η Μενεγάκη έχει μείνει αρκετά πίσω από το Γιώργο Καραμέρο και το Σπύρο Χαριτάτο αφού ο μη ανανεωμένος «Καφές»… κάθισε χθες 7,4 μονάδες πίσω από τους αντιπάλους της.

Πάμε λοιπόν να δούμε αναλυτικά τι έκαναν οι δύο μονομάχοι χθες, Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, κατά την τέταρτη μέρα της μονομαχίας τους για τη φετινή σεζόν. Συγκεκριμένα, οι καθαροί μέσοι όροι τηλεθέασης των δύο εκπομπών από τις 10 έως τη 1 το μεσημέρι είναι οι εξής:

«10 με 1 Μαζί» στον ANT1 με το Γιώργο Καραμέρο και το Σπύρο Χαριτάτο: 23,9 στο γενικό σύνολο και 20,6 στο νεανικό κοινό.

«Καφές με την Ελένη» στον ALPHA με την Ελένη Μενεγάκη: 16,5 στο γενικό σύνολο και 21,5 στο νεανικό κοινό.

Κι όλα αυτά χωρίς να έχει ξεκινήσει η εκπομπή του MEGA «Πρωινό mou» που θα κλέψει νούμερα τηλεθέασης και από τους δύο. Το ερώτημα βέβαια είναι ποιος από τους τρεις «μονομάχους», Μενεγάκη και Καραμεροχαριτάτοι, θα πληγούν περισσότερο με την είσοδο των δύο καινούργιων, Λιάγκα και Σκορδά. Αλλά το πώς θα μοιραστεί η πίττα στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη θα το δούμε από τις 11 Οκτωβρίου και μετά.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε