Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Σμαράγδα Καρύδη σήμερα συναντά τους… «Κάτω Παρταλιώτες»

Η Σμαράγδα Καρύδη σήμερα συναντά τους… «Κάτω Παρταλιώτες»

Είναι αναμφισβήτητα η σειρά της σεζόν, καταφέρνοντας από το πρώτο επεισόδιο να σημειώσει υψηλές τηλεθεάσεις.
Κάθε Δευτέρα βράδυ, το «Κάτω Παρτάλι» συγκεντρώνει για το MEGA τους περισσότερους τηλεθεατές. Μόνο που σήμερα ορισμένοι… Κάτω Παρταλιώτες και Κάτω Παρταλιώτισσες θα περάσουν από διάφορες δοκιμασίες, τις οποίες εμείς θα δούμε την επόμενη βδομάδα!

Τι εννοώ; Την Πέμπτη 27 Μαρτίου κάνει πρεμιέρα στο MEGA η εκπομπή «Celebrity Game Night» με παρουσιάστρια τη Σμαράγδα Καρύδη. Η ηθοποιός θα υποδέχεται στο «σπίτι» της έξι πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο και δύο παίκτες, για να διασκεδάσουν παίζοντας παιχνίδια, αλλά και για να κερδίζουν χρήματα, οι μεν παίκτες για τον εαυτό τους, ενώ οι celebrities για κάποιον φιλανθρωπικό σκοπό. Στην πρεμιέρα της εκπομπής θα δούμε να διαγωνίζονται παίζοντας οι Βασιλική Ανδρίτσου, Θανάσης Αλευράς, Λευτέρης Ελευθερίου, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Αργύρης Αγγέλου και Κώστας Μαρτάκης.

Σήμερα όμως, θα γυριστεί το δεύτερο επεισόδιο που είναι προγραμματισμένο να προβληθεί την Πέμπτη 3 Απριλίου και στο οποίο η Σμαράγδα θα συναντηθεί με ορισμένους ηθοποιούς από τη δημοφιλή σειρά «Κάτω Παρτάλι». Ποιοι είναι αυτοί; Οι Γιάννης Τσιμτσέλης (Κωνσταντίνος), Νάντια Κοντογεώργη (Βίβιαν), Μίνως Θεοχάρης (Μανόλης), Λεωνίδας Καλφαγιάννης (Θανάσης), Βασιλική Τρουφάκου (Μυρτώ) και Σταύρος Σβήγκος (Βλάσης).
Το τι ακριβώς θα γίνει στο γύρισμα δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε, αλλά είναι εύκολο να φανταστούμε ότι θα πέσει πολύ γέλιο με τη Σμαράγδα να προσπαθεί να βάλει σε… παιχνίδια τους Κατω-Παρταλιώτες. Υπομονή έως την επόμενη βδομάδα και θα δούμε…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε