Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Η… σωσίας της Άννας Νταλάρα!

Η… σωσίας της Άννας Νταλάρα!

Ομολογώ ότι από χθες, που έγραψα το κείμενο με τίτλο «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Με ποια γνωστή πολιτικό έκανε modeling ο Ψινάκης;», αναφέροντας ότι η ωραία κοπέλα που ποζάριζε δίπλα από τον Ηλία Ψινάκη στη διαφημιστική καμπάνια πλεχτών ρούχων το 1982 είναι η Άννα Ραγκούση Νταλάρα, έσπασε το τηλέφωνό μου.

 Κάποιοι μου έλεγαν ότι «πώς το θυμήθηκα», αναφέροντας μάλιστα χαρακτηριστικά «Πω πω…!!! Αυτή την ανασκαφή θα την ζήλευε ακόμα και ο Ανδρόνικος», ενώ κάποιοι άλλοι μου έλεγαν ότι η κοπέλα στη φωτογραφία δεν είχε καμία σχέση με την πρώην Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Πρόσωπα μάλιστα που γνωρίζουν πολύ καλά την Άννα Νταλάρα μου τόνιζαν ότι δεν είναι αυτή της… ιδιοσυγκρασίας, να κάνει δηλαδή μόντελινγκ και πως εκείνη την περίοδο εργαζόταν στη δισκογραφία αλλά και ως παραγωγός μουσικών εκπομπών, ενώ έκανε την παραγωγή και μεγάλων συναυλιών και εκδηλώσεων.

Επίσης, μου επισήμαιναν ότι η ωραία μεν κοπέλα της φωτογραφίας, είχε πολλά κοινά σημεία με την Άννα Νταλάρα, αλλά τα χείλη και τα μαλλιά της ήταν εντελώς διαφορετικά από αυτά που είχε εκείνη την περίοδο.

Η ΕΠΙΜΑΧΗ ΦΩΤΟ

Για των λόγων του το αληθές, ένας φίλος, έψαξε, βρήκε και μου έστειλε φωτογραφία της από εκείνη την περίοδο, του 1982 όπως μου είπε, που η πρώην Υφυπουργός είχε φωτογραφηθεί με το Γιώργο Νταλάρα, με τον οποίο παντρεύτηκε τον επόμενο χρόνο, το 1983. Συμπέρασμα; Δεν έχω κανένα λόγο να αμφιβάλλω ότι δεν είναι η Άννα Νταλάρα ως μοντέλο δίπλα από τον Ηλία Ψινάκη, παρά το ότι όπως βλέπετε και στις δύο φωτογραφίες πρόκειται για μεγάλη ομοιότητα! Αλλά, σίγουρα, αξίζει τον κόπο να ψάξω να βρω κι άλλες φωτογραφίες της… σωσίας της Άννας Νταλάρα από εκείνη την περίοδο.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε