Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιστρέφει… πριν σαραντίσει!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιστρέφει… πριν σαραντίσει!

Διανύει από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, καθώς στις 11 Ιουνίου έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, αλλά ετοιμάζεται ξανά για «Happy Day».

Πολύ πριν σαραντίσει, όπως συνήθως γίνεται, αλλά και πολύ πριν κλείσει καν μήνα από τότε που γέννησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιστρέφει στο πόστο της στην παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του ALPHA.

Έτσι την ερχόμενη Δευτέρα 30 Ιουνίου η παρουσιάστρια θα καλημερίσει ξανά τους τηλεθεατές έχοντας δίπλα της τους Ελένη Τσολάκη, Δημήτρη Παπανώτα και Νίκο Αναδιώτη. Η πρωινή εκπομπή του σταθμού της Κάντζας πρόκειται να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές την Παρασκευή 1η Αυγούστου, αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου έχει πάρει το «πράσινο φως» και για του χρόνου, ενώ μάλιστα είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα για την καινούργια σεζόν τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου.

Την ερχόμενη Δευτέρα λοιπόν η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιστρέφει στην παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του ALPHA «Happy day» και μαζί με τους συνεργάτες της θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη της τηλεθέασης.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε