Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας ζητά να την… ακολουθήσουμε!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας ζητά να την… ακολουθήσουμε!

Τους τελευταίους μήνες, έχουν γραφτεί πολλά για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Πριν μάλιστα σταματήσει να μεταδίδεται η ψυχαγωγική ζώνη του «Πρωινού Αντ1» με το Χρήστο Φερεντίνο και τη Σίσσυ Χρηστίδου, πολλοί ήταν αυτοί που έλεγαν ότι η Τσιμτσιλή θα ήταν αυτή που θα παρουσίαζε την αντίστοιχη καλοκαιρινή ενότητα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1

Εμείς το είχαμε… ψυλλιαστεί πως λόγω των δυσμενών οικονομικών συνθηκών, ο ΑΝΤ1 δύσκολα θα έβγαζε στον αέρα την ψυχαγωγική ενότητα της πρωινής εκπομπής και τελικά, δυστυχώς, επιβεβαιωθήκαμε! Τελικά όμως, το κανάλι του Αμαρουσίου θα βγάλει καινούργια εκπομπή, που όπως πρώτα σας είχαμε γράψει στο Newsit, θα παρουσιάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η οποία θα κάνει πρεμιέρα οσονούπω!

Από την ερχόμενη Δευτέρα λοιπόν, 30 Ιουλίου, η παρουσιάστρια μας καλεί να την… ακολουθήσουμε καθώς ο τίτλος της εκπομπής της είναι «Fthis TV», όπου Fσημαίνει Follow.

Η εκπομπή θα είναι ωριαία, live και θα μεταδίδεται κάθε μέρα στις 9 το βράδυ, όπου λοιπόν η Σταματίνα θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη «Sila» του MEGA που σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις.

Στην εκπομπή θα παρακολουθούμε θέματα life style, ενώ κάποιες μέρες η παρουσιάστρια θα φιλοξενεί και κάποιους καλεσμένους για να συζητά μαζί τους αυτά τα θέματα. Να δούμε λοιπόν από την ερχόμενη Δευτέρα πόσοι θα ακολουθήσουν τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και πόσοι θα ακολουθήσουν την τούρκικη σειρά του MEGA.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε