Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Στικούδη… στο σόι!

Η Στικούδη… στο σόι!

Το… πρόδωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, αφού όπως φαίνεται είναι πολύ χαρούμενη για αυτή τη συμμετοχή της. Ο λόγος για την Κατερίνα Στικούδη που σήμερα έκανε γύρισμα για την καινούργια κωμική σειρά που ετοιμάζει ο ALPHA, «Το σόι σου».

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, ενώ παίζουν ακόμα οι Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Ευθύμης Ζησάκης, Ιωάννα Ασημακοπούλου και Γωγώ Καρτσάνα.

Στο «Σόι σου» όμως, θα εμφανιστούν ως guest και αρκετοί ακόμη ηθοποιοί, αλλά και γνωστά ακόμα πρόσωπα από το χώρο του θεάματος. Όπως η Κατερίνα Στικούδη που «ανέβασε» μία φωτογραφία με απόσπασμα από το σενάριο της σειράς γράφοντας από κάτω ότι «Γυρίσματα σήμερα για τη σειρά “Το σόι μου”».

Η Κατερίνα Στικούδη μάλιστα θα εμφανιστεί ως… ο εαυτός της που γνωρίζει τον ήρωα που υποδύεται ο Ευθύμης Ζησάκη κάνοντας τη «μητέρα» του, τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, πολύ χαρούμενη που γνωρίζει κάποια… celebrity!

Το τι θα γίνει στο συγκεκριμένο επεισόδιο θα το μάθουμε μέσα στον Οκτώβριο που η καινούργια κωμική σειρά πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στον ALPHA με σκοπό οι τηλεθεατές να αγαπήσουν το «σόι» τους.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε