Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Η συγνώμη του ΑΝΤ1… που μας μαύρισε!

Η συγνώμη του ΑΝΤ1… που μας μαύρισε!

Στα όσα συνέβησαν χθες το βράδυ στον ΑΝΤ1 αναφέρεται η ανακοίνωση του σταθμού και με την οποία ζητούν συγνώμη από τους τηλεθεατές για τη διακοπή του σήματός του.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση από το σταθμό του Αμαρουσίου είναι η εξής:
«Ο ΑΝΤ1 ζητάει  συγγνώμη από τους τηλεθεατές για τη χτεσινή διακοπή του προγράμματός του που σημειώθηκε στη διάρκεια προβολής της τηλεοπτικής σειράς «Σουλεϊμάν». Η συγκεκριμένη διακοπή ήταν συνέπεια ενός πρωτοφανούς τεχνικού προβλήματος που επηρέασε άμεσα την ομαλή τροφοδότηση ηλεκτρικού ρεύματος στις  εγκαταστάσεις του σταθμού στο Μαρούσι.  Αμέσως μόλις διαπιστώθηκε η βλάβη, το σύνολο της τεχνικής διεύθυνσης εργάστηκε για την επίλυση του προβλήματος. Οι χθεσινές εκπομπές SON,  Ράδιο Αρβύλα και ΟΛΑ Μπάχαλο που δεν μεταδόθηκαν λόγω του τεχνικού προβλήματος θα μεταδοθούν σήμερα Τετάρτη στις αρχικώς προγραμματισμένες ώρες προβολής τους στις 22:15, 23:15 και 00:30, αντίστοιχα. Το χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Σουλειμάν» θα μεταδοθεί απόψε σε επανάληψη στις 21:15.»

Έτσι, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο κείμενο, μετά το χθεσινό μαύρο που έπεσε στον ΑΝΤ1 με αποτέλεσμα να μην μεταδοθεί το κανονικό του πρόγραμμα, σήμερα έχει… χθεσινό πρόγραμμα και όχι «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο που ήταν να βγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Παπαδάκης εξήγησε το λόγο που οδήγησε στη διακοπή σήματος του ΑΝΤ1

Το black out φέρνει αλλαγές στον ΑΝΤ1

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε