Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Η συνάντηση του Περρή με τη Διαμαντή μετά την κόντρα τους

Αν και συνεργάζονταν εδώ και πολύ καιρό, πριν από λίγες μέρες μία λεκτική κόντρα που είχαν στον αέρα της ραδιοφωνικής τους εκπομπής είχε σαν αποτέλεσμα να «χωρίσουν».

Μάλιστα τις τελευταίες μέρες η Γιολάντα Διαμαντή δεν πηγαίνει στην εκπομπή με αποτέλεσμα ο Βαγγέλης Περρής να την κάνει μόνος του είτε με καλεσμένους. Κανείς δεν γνωρίζει τι πρόκειται να συμβεί και αν θα συνεχίσουν να είναι ραδιοφωνικό δίδυμο ή όχι. Ίσως μετά το αποψινό tet-a-tet.τους να μάθουμε.

Η συνάντηση αυτή θα πραγματοποιηθεί μέσα από την εκπομπή «Όλα 12» που θα προβληθεί απόψε και καλεσμένη είναι η Διαμαντή. Έτσι οι δύο… πρώην (;) συνεργάτες θα βρεθούν ξανά ο ένας απέναντι από τον άλλο με διαιτητή το Θέμο Αναστασιάδη.

Καλεσμένοι μάλιστα στην εκπομπή θα είναι και το συγκρότημα «Κόκκινα χαλιά» που στάθηκε… αιτία της κόντρας τους μετά από ένα σχόλιο που έκανε ο Περρής. Αξίζει λοιπόν να δούμε στο αποψινό «Όλα» ποια θα είναι η στάση που θα έχουν ο ένας απέναντι στον άλλο αλλά και τι θα κάνουν στο μέλλον, όσο αφορά τη ραδιοφωνική τους εκπομπή.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε