Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η συνάντηση του Ζουγανέλη με τους… εκατομμυριούχους

Η συνάντηση του Ζουγανέλη με τους… εκατομμυριούχους

Είναι από τους πιο γνωστούς και δημοφιλείς καλλιτέχνες. Τόσο ως ηθοποιός, όσο και ως συνθέτης, μουσικός και ερμηνευτής ο Γιάννης Ζουγανέλης έχει διαγράψει σημαντική πορεία μέσα στο χώρο.

Όπως πρώτα σας είχα γράψει μέσα από το Newsit, την καινούργια σεζόν ο Γιάννης Ζουγανέλης θα παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι «Hot Seat – Millionaire», την καινούργια version του διάσημου «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», στον ΣΚΑΪ.

Το κανάλι του Φαλήρου προβάλλει ήδη τρέιλερ για το παιχνίδι και μάλιστα έως τώρα υπάρχουν χιλιάδες συμμετοχές από ανθρώπους που θέλουν να αποδείξουν τις γνώσεις τους κερδίζοντας παράλληλα χρήματα. Τις επόμενες ημέρες ο ΣΚΑΪ θα προβάλλει καινούργιο τρέιλερ με τον Γιάννη Ζουγανέλη on camera που θα μιλά για τον καινούργιο του ρόλο στην παρουσίαση του «Hot Seat – Millionaire».

Πριν από λίγες ημέρες, την Τρίτη, ο Ζουγανέλης συναντήθηκε με τους… εκατομμυριούχους, τα στελέχη της ξένης εταιρείας παραγωγής που δημιούργησαν και έχουν τα δικαιώματα του διάσημου τηλεπαιχνιδιού, προκειμένου να του εξηγήσουν πλήρως τους όρους, τους κανόνες και όσα πρέπει να γνωρίζει για το «Hot Seat – Millionaire».

Για τη συνάντηση αυτή τα στελέχη ταξίδεψαν από το Λονδίνο και η συνάντησή τους κράτησε αρκετή ώρα, ενώ ήταν πλήρως ενημερωμένοι για το ποιος είναι ο Γιάννης Ζουγανέλης και το τι έχει κάνει, καθώς για το «παιδί» τους, το διάσημο τηλεπαιχνίδι, θέλουν πάντα να αναλαμβάνει την παρουσίαση κάποιο πρόσωπο με… βαρύ βιογραφικό.

Η συνάντηση πήγε πολύ καλά και μάλιστα κάλεσαν τον Ζουγανέλη να πάει στα γραφεία τους στο Λονδίνο για να δει από κοντά το πού «γεννήθηκε» η ιδέα του «Εκατομμυριούχου», αλλά και των άλλων projects που έχουν. Βέβαια το ταξίδι αυτό μάλλον θα καθυστερήσει γιατί πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το «Hot Seat – Millionaire», αφού σκοπός του ΣΚΑΪ είναι το τηλεπαιχνίδι να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβριο.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε