Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Η Τρέμη συνεχίζει να… τρέμει!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τον τελευταίο καιρό με όσα συμβαίνουν στη χώρα μας οι τηλεθεατές έχουν στραφεί στις ενημερωτικές εκπομπές προσπαθώντας να ενημερωθούν για τις εξελίξεις.

Οι «ναυαρχίδες» όμως της ενημέρωσης εξακολουθούν να είναι τα κεντρικά δελτία ειδήσεών τους. Έτσι τα περισσότερα κανάλια καθημερινά δίνουν μέσα από αυτά τη μάχη τόσο για την ενημέρωση όσο όμως και για την τηλεθέαση.
Χθες, τα περισσότερα κανάλια συνέχισαν κανονικά τη ροή του προγράμματός τους ενώ μόνο το MEGA και ο ΣΚΑΪ μετέδιδαν συνεχώς όσα συνέβαιναν και στη Βουλή αλλά και στους δρόμους της πρωτεύουσας. Το κανάλι της Μεσογείων ήταν αυτό που κέρδισε στη μάχη της τηλεθέασης αφήνοντας λίγο πίσω του το κανάλι του Φαλήρου.

Ωστόσο, όπως είπαμε, η «ναυαρχίδα» είναι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων που μάλιστα χθες, λόγω των γεγονότων, το δελτίο του MEGA παρουσίασε η Όλγα Τρέμη που παρουσιάζει μόνο τα καθημερινά δελτία. Κι από αυτή τη μάχη η παρουσιάστρια του MEGA ηττήθηκε από τη Ρίτσα Μπιζόγλη που παρουσιάζει τα κεντρικά δελτία ειδήσεων του ΑΝΤ1 τα σαββατοκύριακα.

Συγκεκριμένα, το δελτίο του ΑΝΤ1 βρέθηκε πρώτο στην κατάταξη σημειώνοντας 23,6 στο γενικό σύνολο και αφήνοντας πίσω το δελτίο του MEGA κατά 0,2 αφού σημείωσε μέσο όρο 23,4. Στο δυναμικό δε κοινό, η διαφορά τους ήταν μεγαλύτερη με τη Ρίτσα Μπιζόγλη να βρίσκεται μπροστά κατά 2,9 μονάδες σημειώνοντας μέσο όρο 21,2 και την Όλγα Τρέμη να φτάνει στο 18,3. Λογικό λοιπόν αυτό το… χτύπημα στη «ναυαρχίδα» να έχει προκαλέσει για ακόμα μία φορά προβληματισμό στα στελέχη του ενημερωτικού τομέα του MEGA και να κάνει τόσο τους ίδιους όσο και την παρουσιάστριά του να… τρέμουν!

Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που ακούγονται και λέγονται πολλά για αλλαγές σε πρόσωπα και στελέχη του σταθμού, η ανησυχία κορυφώνεται. Αξίζει λοιπόν να δούμε λοιπόν αν το κανάλι της Μεσογείων προβεί σε ανασύσταση των δυνάμεών του ή θα συνεχίσει να διαγράφει πτωτική πορεία.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε