Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Η Τσιμτσιλή ξεπέρασε τη… μυστική πράκτορα της Τουρκίας!

Η Τσιμτσιλή ξεπέρασε τη… μυστική πράκτορα της Τουρκίας!

Μία μάχη με νικήτρια την ελληνίδα, αποδεικνύοντας ότι οι τηλεθεατές θέλουν… εγχώρια προϊόντα κι ότι πολύ σωστά στον ΑΝΤ1 αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν ξανά την πρωινή τους ψυχαγωγική ζώνη, έστω κι αν αυτή είναι… μικρής διάρκειας!

Αυτό διαπιστώνουμε παρατηρώντας τις τηλεθεάσεις της εκπομπής«FThis TV» που παρουσιάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην πρωινή ζώνη. Η εκπομπή, από τις 28 Ιανουαρίου που μετακόμισε στην πρωινή ζώνη, ως και τις 13 Φεβρουαρίου, σημειώνει μέσο όρο τηλεθέασης 17,9 στο γενικό σύνολο και 14,5 στο δυναμικό κοινό. Ενώ η τούρκικη σειρά ADANALI με ηρωίδα την Idil, τη μυστική πράκτορα, που πρόβαλλε ο ΑΝΤ1 την ίδια ώρα, για όλη τη διάρκεια προβολής της, σημείωσε μέσο όρο 9,4 στο γενικό σύνολο και 5,7 στο δυναμικό κοινό, ποσοστά δηλαδή, πολύ χαμηλότερα από την εκπομπή. Αποδεικνύεται λοιπόν ότι οι τηλεθεατές το πρωί, προτιμούν να βλέπουν κάποια ελληνική εκπομπή, από μία ξένη.

Βέβαια, αξίζει να επισημάνουμε ότι εκτός από την άνοδο που σημείωσε ο ΑΝΤ1 με την αλλαγή της εκπομπής, ωφελημένη βγήκε και η ίδια η εκπομπή, καθώς κι αυτή σημείωσε άνοδο στα ποσοστά της, αφού για τη συνολική διάρκεια προβολής της στην απογευματινή ζώνη, σημείωσε 12,7 μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 14,1 στο δυναμικό κοινό. Εύκολα λοιπόν μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η απόφαση των στελεχών του ΑΝΤ1 να μετακομίσει την εκπομπή στην πρωινή ζώνη, αποδεικνύεται σωστή και για το κανάλι, αλλά και για την παρουσιάστρια, Σταματίνα Τσιμτσιλή, αφού η αλλαγή στον προγραμματισμό του έφερε περισσότερους τηλεθεατές στη συχνότητά του σταθμού.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε