Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Η τυχαία συνάντηση των «ανταγωνιστών» Λιάγκα-Σκορδά με Ψινάκη!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Αντί να «φαγωθούν» μεταξύ τους, έφαγαν παρέα!

Πριν από δυο τρεις μήνες τα δημοσιεύματα τους ήθελαν αντιπάλους αφού και οι δύο πλευρές παρουσιάζονταν από κάποιους, ως υποψήφιοι για την ίδια θέση! Η αλήθεια βέβαια είναι ότι ποτέ δεν έπαιξε τέτοιο σενάριο από τους υπεύθυνους που είχαν πάρει τις αποφάσεις τους από πολύ νωρίς. Και να σας εξηγήσουμε τι εννοούμε.

Όπως θα θυμάστε με την εμφάνιση του Ηλία Ψινάκη στον «Όμορφο κόσμο» το πρωί, η πρωινή εκπομπή του MEGA ανέβηκε πολύ σε τηλεθεάσεις. Κάποιοι λοιπόν άρχισαν να λένε πως ο «δαιμόνιος μάνατζερ» θα ήταν αυτός που θα παρουσίαζε την επόμενη σεζόν την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του καναλιού της Μεσογείων. Τελικά όμως, ο διευθυντής προγράμματος του MEGA Πέτρος Μπούτος ξεκαθάρισε το τοπίο αφού σε συνέντευξή του είπε ότι παρουσιαστές θα είναι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά.

Τότε ξεκίνησαν να κυκλοφορούν καινούργιες φήμες που ήθελαν τον Ψινάκη να θέλει να «φάει» ζωντανούς τους νιόπαντρους που του «έφαγαν» τη θέση. Κι η αλήθεια είναι ότι χθες του δόθηκε η δυνατότητα αλλά όχι μόνο δεν φαγώθηκαν αλλά έφαγαν και παρέα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, χθες το βράδυ στο μαγαζί της Τασίας στο Φισκάρδο Κεφαλονιάς έτρωγαν ο Λιάγκας με τη Σκορδά όταν εμφανίστηκε με την παρέα του, ο Ψινάκης. Όλοι οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι στο μαγαζί ξεσηκώθηκαν από τα γέλια που ακολούθησαν τη συνάντησή τους. Ιδιαίτερα τα πειράγματα και από τις δύο πλευρές έκαναν όλο το μαγαζί να γελά βλέποντας ότι κάποιοι στην τηλεόραση δεν φαγώνονται μεταξύ τους αλλά μπορούν να φάνε παρέα!

Και μην νομίζετε ότι ήταν μόνο αυτοί στο μαγαζί της Τασίας. Σε διπλανό τραπέζι έτρωγε ο Ζαν Πολ Γκοτιέ και όλες μαζί οι παρέες κέρδισαν τα βλέμματα και κυρίως τα… αυτιά των υπόλοιπων θαμώνων. Ένας μάλιστα εξ αυτών (τον οποίο ευχαριστώ για τις πληροφορίες!) άκουσε το Λιάγκα και τη Σκορδά να καλούν τον Ψινάκη στην εκπομπή τους, πρόταση που ο Ηλίας αποδέχθηκε!

Το ερώτημα είναι σε ποια πρωινή εκπομπή θα παρουσιαστεί πρώτα ο Ψινάκης: σε αυτήν του MEGA ή στης κολλητής του Ελένης Μενεγάκη; Γιατί αν επιλέξει την πρώτη, τότε μπορεί να υπάρξουν άλλων ειδών… φαγωμάρες!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε