Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Τζένη Μπαλατσινού επιστρέφει στο MEGA

Η Τζένη Μπαλατσινού επιστρέφει στο MEGA

Τελικά βρέθηκε ο τρόπος συνεργασίας και έτσι η Τζένη Μπαλατσινού επιστρέφει στο MEGA για να είναι μέσα… στη χαρά.

Η παρουσιάστρια αναλαμβάνει τις γυναικείες κουβέντες στο JOY μετά την αποχώρηση -λόγω των υπόλοιπων επαγγελματικών υποχρεώσεών της- της Αφροδίτης Γραμμέλη. Μπορεί πέρυσι στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του σταθμού η Τζένη Μπαλατσινού να μην είχε τον πρώτο λόγο στις συνεντεύξεις, αλλά τώρα, μη έχοντας τον Πέτρο Κωστόπουλο δίπλα της θα κάνει μόνη της τις συνεντεύξεις με όσες γυναίκες κάθονται απέναντί της.

Φαίνεται πάντως ότι στο MEGA ποντάρουν πολύ σε… Τζένη, καθώς στον καινούργιο κύκλο της εκπομπής τους μέσα στη JOY θα βρεθεί και η Τζένη Θεωνά αναλαμβάνοντας τη στήλη για τα pets.
 

 
Η ηθοποιός θα παρουσιάζει τα νέα για τους «μικρούς μας φίλους» μέσα από την εκπομπή που ξεκινά να προβάλλει καινούργια επεισόδια από το Σάββατο 31 Ιανουαρίου. Η JOY μάλιστα θα προβάλλεται μόνο μία φορά τη βδομάδα, κάθε Σάββατο στις 14:50 και στο κανάλι της Μεσογείων ευελπιστούν ότι θα σημειώσει υψηλότερες πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Προς το παρόν έχει εγκριθεί αριθμός επεισοδίων έως το Πάσχα και αν θα συνεχίσει και μετά θα κριθεί από το αν θα τα πάει καλά στη μάχη της τηλεθέασης.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε