Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Βίκυ Σταυροπούλου σκοπεύει… να μας τρελάνει!

Η Βίκυ Σταυροπούλου σκοπεύει… να μας τρελάνει!

Μπορεί να απέχει από το τηλεοπτικό τοπίο αλλά οι πολλοί θαυμαστές της θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν για ακόμα μία φορά στο θεατρικό σανίδι και μάλιστα σε ένα πολύ απαιτητικό και με «βαριά ιστορία» ρόλο.

Ο λόγος για τη Βίκυ Σταυροπούλου, που –δυστυχώς- συνεχίζει να απέχει από την τηλεόραση αλλά την επόμενη σεζόν θα πρωταγωνιστήσει στη θεατρική παράσταση «Τρελή, τρελή σαραντάρα». Η ταλαντούχα ηθοποιός θα «ζωντανέψει» επί σκηνής την ηρωίδα που ενσάρκωσε στο κινηματογραφικό πανί η αξέχαστη Ρένα Βλαχοπούλου μέσα από την ομώνυμη ταινία.

Όπως αποκαλύπτει η Espresso, τη διασκευή στο έργο των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου θα κάνει ο Θοδωρής Πετρόπουλος, που μία από τις πολλές –τηλεοπτικά- επιτυχίες του είναι η περίφημη σειρά που πρόβαλλε ο ΑΝΤ1, «Εγκλήματα», ενώ με τη Βίκυ Σταυροπούλου, είχαν συνεργαστεί όταν έγραψε το σενάριο για την επίσης εξαιρετική σειρά του Mega, «Είσαι το ταίρι μου». Τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ένας επίσης ταλαντούχος σκηνοθέτης και ηθοποιός, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Για να σας θυμίσουμε και την ιστορία του έργου, η Τζένη Πετρομιχάλη (Βίκυ Σταυροπούλου) είναι μια πλούσια, εύθυμη χήρα που γνωρίζει και ερωτεύεται τον Τάκη, έναν γοητευτικό βιολιστή, ρόλο που στην ταινία ερμήνευε ο Ανδρέας Μπάρκουλης, ενώ στην παράσταση θα τον υποδυθεί ο Κωνσταντίνος Κακούρης, που πέρυσι συμμετείχε και στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Είναι στιγμές». Ο απρόβλεπτος έρωτας της Τζένης για τον Τάκη λοιπόν, θα χαλάσει τα σχέδια του αδελφού της Ορέστη (που στην ταινία ερμήνευε ο Γιάννης Μιχαλόπουλος και στην παράσταση θα υποδυθεί ο Δημήτρης Μαυρόπουλος) και της αδελφής της Αιμιλίας (της αξέχαστης Τασώς Καββαδίας που τώρα θα ερμηνεύσει η Ελένη Κρίτα) που την ήθελαν να παντρεύεται τον πλούσιο, ηλικιωμένο και κουφό εφοπλιστή Τζώρτζη Χατζηθωμά.

Το θίασο, όπως δημοσιεύει η Espresso, συμπληρώνουν η Νεφέλη Ορφανού, ο Γιώργος Δεπάστας, η Βάσω Γουλιελμάκη και ο Στράτος Χρήστου κι είναι σίγουρο ότι η «Τρελή, τρελή σαραντάρα» θα μας κάνει να τρελαθούμε από τα γέλια.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε