Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η βραδινή εκπομπή της Μενεγάκη

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Αν και η μεσημεριανή εκπομπή της, η «Ελένη», δεν σημειώνει φέτος πολύ υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης, η ίδια η Ελένη Μενεγάκη παραμένει από τα πιο δυνατά brand name της τηλεοπτικής αγοράς. Λόγω μάλιστα αυτών των χαμηλών πτήσεων, τις τελευταίες ημέρες φούντωσαν ξανά οι φήμες ότι ο ALPHA θέλει η «ωραία Ελένη» να παρουσιάσει κάποια βραδινή εκπομπή.

Τι γίνεται λοιπόν με «τη βραδινή εκπομπή της Μενεγάκη»; Ποιο θα είναι το concept της; Και πότε θα βγει στον αέρα; Για να μην σας κρατάω σε… αγωνία για αυτό το… φλέγον θέμα της επικαιρότητας θα σας απαντήσω μονολεκτικά: ποτέ!

Πολύ απλά γιατί παρά τα όσα γράφονται, ο ALPHA δεν ετοιμάζει βραδινή εκπομπή για την Ελένη Μενεγάκη. Βέβαια σαφέστατα στο κανάλι της Κάντζας θα πετούσαν τη σκούφια τους αν η παρουσιάστρια τους έλεγε ότι θέλει να κάνει κάποια βραδινή εκπομπή, αλλά η παρουσιάστρια ούτε έχει εκφράσει τέτοια επιθυμία και ούτε φαίνεται να το έχει στα σχέδιά της.

Απλά, για να λέμε και τα πράγματα ως έχουν, κάποιοι… ευφάνταστοι από καιρού εις καιρόν «αναμοχλεύουν» την ίδια «είδηση», γίνεται viral… και στο τέλος ξεχνιέται, μαζί με άλλες «αλήθειες» τους.

Πάντως επ’ ευκαιρίας, να αναφέρω ότι πριν από δέκα περίπου χρόνια, τα τότε στελέχη του ALPHA φαίνεται να είχαν πείσει τη Μενεγάκη να αναλάβει κάποια βραδινή εκπομπή. Κάθισαν… μελέτησαν… έφτιαξαν… της πρότειναν… και απέρριψε.

Έκτοτε και παρά τα όσα γράφονται δεν της έχει γίνει ποτέ ξανά συζήτηση για να παρουσιάσει βραδινή εκπομπή γιατί γνωρίζουν από πριν τις προθέσεις της και δικαιολογημένα θεωρούν πως αν ποτέ της έρθει η επιθυμία να κάνει βραδινή εκπομπή θα τους το πει η ίδια… και θα γίνει… αν και εφόσον βεβαίως βεβαίως το επιτρέπουν τα οικονομικά δεδομένα.

Τέλος, για να τελειώνουμε με τις «σοβαρές ειδήσεις» πιστεύω ότι η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει… απωθημένο να καθιερωθεί σε κάτι άλλο και έχει επιλέξει να κάνει αυτό που ξέρει χωρίς βραδινές… πούλιες και στρας!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε