Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Η Χριστίνα Λαμπίρη στη θέση του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου

Η Χριστίνα Λαμπίρη στη θέση του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου
Μετά από τα πολλά… πήγαινε-έλα, τελικά ο φετινός διαγωνισμός των Playmate βρήκε την παρουσιάστριά του… γυρίζοντας προς τα πίσω!
Και λέμε για «πισωγύρισμα» αφού αρχικά την παρουσίαση των φετινών καλλιστείων ήταν να αναλάβει η Χριστίνα Λαμπίρη. Κάποια στιγμή όμως, για προσωπικούς της λόγους η παρουσιάστρια του «Super Star» αποχώρησε και την παρουσίαση ανέλαβαν να κάνουν ο Φώτης Σεργουλόπουλος με τη Μαρία Μπακοδήμου.
Μάλιστα, οι δύο παρουσιαστές άρχισαν να γράφουν τα κείμενά τους ώσπου πριν από λίγες μέρες –για άγνωστους λόγους- δήλωσαν την επιθυμία… να μην παρουσιάσουν τα καλλιστεία! Κι έτσι οι υπεύθυνοι του STAR και του περιοδικού «Playboy» πλησίασαν ξανά τη Λαμπίρη, την οποία τελικά έπεισαν να είναι αυτή η παρουσιάστρια των καλλιστείων.
Μάλιστα, λόγω των συνεχών αλλαγών στην παρουσίαση ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί τελικά την Τετάρτη 19 Μαΐου κι όχι τη Δευτέρα στις 17, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Στο… ακουστικό της Λαμπίρη θα είναι η αρχισυντάκτρια της εκπομπής της, Φραντζέσκα Σαββοργινάκη ενώ την τηλεοπτική σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο επίσης σκηνοθέτης του «Super star» (αλλά και του «Αλ τσαντίρι νιουζ» του Λάκη Λαζόπουλου) Σάκης Σιάρκος.
Να σημειώσουμε ότι στο διαγωνισμό -που διοργανώνεται για 14η χρονιά από το περιοδικό «Playboy»- θα συμμετέχουν 12 υποψήφιες κοπέλες διεκδικώντας τους τίτλους των Playmate, Αναπληρωματική Playmate, Playgirl και Super Star.  

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε