Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Ζέτα Μακρυπούλια περιμένει… τις εκλογές

Η Ζέτα Μακρυπούλια περιμένει… τις εκλογές

Κανονικά και όπως είχαν αναγγείλει αυτή την περίοδο θα είχε ξεκινήσει να μεταδίδεται το «Rising Star» με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Τελικά όμως το MEGA αποφάσισε να «παγώσει» το talent show και έτσι «χάλασε» η συμφωνία με την παρουσιάστρια, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο project. Κι αυτό γιατί οι σχέσεις της ηθοποιού με το κανάλι της Μεσογείων παραμένουν πολύ καλές και επιθυμία και των δύο πλευρών είναι να υπάρξει συνεργασία.

Έτσι αν και το «Rising Star» δεν πρόκειται να… ανατείλει στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο, στο MEGA μελετούν ένα άλλο talent show με σκοπό να το βγάλουν στον αέρα μέσα στον Μάρτιο. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου έχει ήδη υπάρξει συμφωνία με εταιρεία παραγωγής που έχει ξεκινήσει να κάνει τον προϋπολογισμό του ξεκινώντας με… αργούς ρυθμούς την προετοιμασία του.

Ωστόσο επίσημη συνάντηση των στελεχών του MEGA με τη Ζέτα δεν έχει γίνει ακόμα, αφού σκοπός και των δύο πλευρών είναι όταν αυτή γίνει να είναι σίγουρο ότι το talent show θα βγει στον αέρα. Γιατί μπορεί τα στελέχη του σταθμού να θέλουν, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τις εξελίξεις… στις κάλπες. Παρά λοιπόν το ότι η εταιρεία παραγωγής έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του όλοι γνωρίζουν ότι μπορεί ξαφνικά να το «παγώσουν», αν από τις εκλογές δεν προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση και η χώρα οδηγηθεί σε επαναληπτικές εκλογές.

Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν που θα… θολώσει ακόμα περισσότερο το τοπίο στη διαφημιστική αγορά, τα στελέχη του MEGA θα αναγκαστούν να «παγώσουν» και το σχέδιο του καινούργιου show, ιδιαίτερα μάλιστα όταν γνωρίζουν ότι απέναντι, στον ΑΝΤ1, θα κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος του «Voice», που θα είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος μετά την επιτυχία του πρώτου κύκλου του.

Έτσι στο κανάλι της Μεσογείων είναι προβληματισμένοι για το αν πρέπει να βγάλουν στον αέρα ένα καινούργιο talent show απέναντι σε ένα που έχει διαγράψει πετυχημένη πορεία και θα πάρει μεγάλο μέρος της διαφημιστικής πίτας. Χωρίς λοιπόν να μπορούν να πάρουν ακόμα οριστική απόφαση έχουν αναβάλει το ραντεβού με τη Ζέτα Μακρυπούλια, έχοντας από κοινού συμφωνήσει πως αν πραγματοποιηθεί συνάντηση θα είναι σίγουρο ότι το καινούργιο talent show θα βγει στον αέρα και η ηθοποιός θα ακούσει συγκεκριμένες προτάσεις για να δει αν μπορεί να ανταπεξέλθει λόγω και των υπόλοιπων επαγγελματικών υποχρεώσεών της.

Όλα λοιπόν θα κριθούν από το αποτέλεσμα που θα βγάλουν οι κάλπες την 25η Ιανουαρίου καθώς από αυτό θα αποφασιστεί αν το καινούργιο talent show θα λάβει… ψήφο εμπιστοσύνης ή όχι…!  

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε