Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Η Ζέτα Μακρυπούλια σταματά το «Dancing with the stars»

Η Ζέτα Μακρυπούλια σταματά το «Dancing with the stars»
 Η αγωνία στον ΑΝΤ1 για την «Παταγονία» του MEGA
 Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεών της η Ζέτα Μακρυπούλια θα απουσιάζει αυτές τις μέρες από την Ελλάδα και ως εκ τούτου… σταματά τους χορούς! Η ηθοποιός, πριν ακόμα αναλάβει επίσημα την παρουσίαση του «Dancing with the stars», είχε ενημερώσει τους υπεύθυνους του ΑΝΤ1 ότι αυτές τις μέρες θα πρέπει να ταξιδέψει στο εξωτερικό και πως δεν μπορούσε να αναβάλει το προγραμματισμένο ταξίδι της.
Κι αυτό ήταν κάτι που απασχολούσε τα στελέχη του ΑΝΤ1 που ποντάριζαν πολλά στο talent show τους.
Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι στην άλλη πλευρά, αυτή του MEGA, υπάρχει η «Παταγονία» που περιμένει να πάρει μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα της τηλεθέασης. Παρ’ όλα αυτά, οι υπεύθυνοι του ANT1 αποφάσισαν να μην αντικαταστήσουν τη Ζέτα στο live της Κυριακής 2 Μαΐου αλλά να προβάλουν «best of» του «Dancing with the stars».
Αξίζει να σημειώσουμε πως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, υπήρξε η σκέψη να αντικατασταθεί για το live αυτής της Κυριακής η Μακρυπούλια με κάποια άλλη παρουσιάστρια που ανήκει στο δυναμικό του ΑΝΤ1. Μάλιστα ο ΑΝΤ1 είχε ενημερώσει και τη Ζέτα , η οποία δεν είχε αρνηθεί και είχε αφήσει το κανάλι του Αμαρουσίου να αποφασίσει. 

Στο σημείο αυτό, αξίζει να αναφέρουμε ότι η «αντικαταστάτρια της μιας βδομάδας» είχε δεχτεί… με μεγάλη της χαρά!

Τελικά όμως, παρά την αγωνία για την αντίπαλη «Παταγονία», ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να προβάλει «best of» του «Dancing with the stars». Άλλωστε, έτσι δίνεται η ευκαιρία το talent show να παρατείνει τη διάρκειά μετάδοσής του για ακόμα μία βδομάδα, συνεπώς και τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που φέρνει στον ΑΝΤ1.     
Συνεπώς μπορεί η Ζέτα να σταματά τη μετάδοση των live του «Dancing with the stars» για μία βδομάδα αλλά μάλλον θα αποζημιωθούν από τα νούμερα τηλεθέασης του επόμενου live!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε