Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Ηλιάκη: Μπορεί να με βλέπετε να χαμογελάω, αλλά είμαι κλειστός και καταθλιπτικός άνθρωπος

Συναντήσαμε την Μαρία Ηλιάκη στο πλατό της εκπομπής “Μες την καλή χαρά” στην οποία ήταν καλεσμένη, όχι μία οποιαδήποτε μέρα, αλλά την μέρα των γενεθλίων της!

Οι συντελεστές της εκπομπής της επεφύλασσαν μία ευχάριστη έκπληξη: μία τούρτα και φυσικά τις ευχές του Νίκου Μουτσινά σε βίντεο! 


Η Μαρία ξεχώρισε την φετινή τηλεοπτική σεζόν για το σκέρτσο και το νάζι της αλλά και για τις χορευτικές της ικανότητες που έχουν κάνει πλέον “σχολή” ξεσηκώνοντας καθημερινά τους τηλεθατές!  

-Η φετινή σεζόν ήταν πολύ καλή για την εκπομπή. Τα νούμερα ήταν υψηλά αλλά και η αγάπη του κόσμου έκδηλη και ιδιαίτερα προς εσένα. Πώς αισθάνεσαι για όλο αυτό που συμβαίνει;

Το εισπράττουμε με πάρα πολύ συγκίνηση! Ειδικά τώρα που τελείωσε η χρονιά, πρέπει να ευχαριστήσουμε όλο αυτόν τον κόσμο που μπαίνει στην διαδικασία και στέλνει μηνύματα και βίντεο για την εκπομπή. Είναι απίστευτα ευχάριστη η ανταπόκριση του κόσμου! Το χαιρόμαστε πάρα πολύ γιατί ειλικρινά δουλέψαμε πολύ. Δεν το πιστεύαμε ότι θα πάμε τόσο καλά! 

-Ο κόσμος που σε συναντάει στον δρόμο, τι θέλει να μάθει για σένα ή την εκπομπή;

Συνήθως μου λένε ότι είμαι πολύ πιο αδύνατη από κοντά από ό,τι στην τηλεόραση. Ειλικρινά αναρωτιέμαι πως βγαίνω δηλαδή…(γέλια)!  Μου κάνουν επίσης διάφορα σχόλια για την εκπομπή και φυσικά  μου ζητάνε να δώσω φιλιά στον Νίκο και στα υπόλοιπα παιδιά. Κάποιοι επίσης  μου ζητάνε να κάνω το “βιδωτό”!  Μέχρι και στο σούπερ μάρκετ όταν με συναντάνε θέλουν να τους χορέψω. Νομίζω ότι μου ανοίγεται μια νέα καριέρια(γέλια)! 

Διαβάστε τι λέει η Μαρία Ηλιάκη για το μέλλον της εκπομπής, για τη σχέση της με την Κατερίνα Καινούριου, για το νέο της έρωτα και για το ποιος είναι ο πραγματικός της χαρακτήρας.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε