Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ισοπαλία στον αγώνα του prime time

Και πάλι χθες, Τετάρτη 5 Ιανουαρίου, οι τηλεθεατές πήραν το κοντρόλ στα χέρια τους και έκαναν ζάπινγκ επιλέγοντας τη μία ώρα το ένα κανάλι, την επόμενη χάριζαν την πρωτιά στο άλλο και την τρίτη ώρα ανέβαζαν στην κορυφή το άλλο.

 Το αποτέλεσμα ήταν ισοπαλία. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά πώς διαμορφώθηκε η τηλεθέαση στο γενικό σύνολο και ποιο κανάλι κέρδισε στην κάθε ώρα.

Από τις 9 έως τις 10 είναι αυτονόητο πως η πρωτιά ανήκει στο MEGA. Η καθημερινή σειρά «Η ζωή της άλλης» βρέθηκε πάλι στην κορυφή σημειώνοντας 36,8. Αρκετά πιο πίσω αλλά με ανεβασμένες τις τηλεθεάσεις του βρέθηκε το ριάλιτι του ALPHA. Ο «Big Brother» κατάφερε να δώσει στο κανάλι της Κάντζας 13,9 ενώ πολύ πεσμένες ήταν οι τηλεθεάσεις για την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Με το δεξί» που έφτασε στο 7,6. Η επανάληψη της εκπομπής του Σπύρου Σούλη δεν κατάφερε να σταθεί στον αγώνα της τηλεθέασης και σημείωσε ιδιαίτερα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Την επόμενη ώρα, από τις 10 έως τις 11, νικητής βγήκε ο ALPHA. Η πρεμιέρα της εκπομπής «Με το δεξί» μπήκε πράγματι με το δεξί στο τηλεοπτικό τοπίο με τη Σίσσυ Φειδά να «μεταμορφώνει» ένα σπίτι αλλά και τις τηλεθεάσεις για τον κανάλι της Κάντζας ανεβάζοντάς τες στο 20,6. Η «Ονειροπαγίδα» δεν κατάφερε τελικά να ανακόψει την ανοδική πορεία της εκπομπής και μάλιστα έχασε ακόμα και από τις «Κούκλες». Η επανάληψη της σειράς του MEGA έφτασε στο 14,4 ενώ η σειρά του ΑΝΤ1 στο 13,1.

Και μπορεί το μέχρι τώρα σκορ να είναι 1-1 αλλά η παρέα του Αντώνη Κανάκη έφερε τη νίκη και για τον ΑΝΤ1. Η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» από τις 11 έως τις 12 το βράδυ σημείωσαν μέσο όρο 22,8 αφήνοντας στη δεύτερη θέση την «Πολυκατοικία» του MEGA με 15,6 και στην τρίτη θέση την τούρκικη σειρά το «Αγιάζι του έρωτα» του ALPHA με 14,2.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε