Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

«Just the two of us» εναντίον «Big Brother»: τι έκαναν τα δύο…ριάλιτι!

Μετά λένε ότι φταίνε… τα μεσημεριανά! Από τη μία ένα talent show με αρκετούς συμμετέχοντες celebrities να… ακονίζουν τα νύχια τους και να είναι έτοιμοι για καυγά και από την άλλη ένα ριάλιτι εγκλεισμού με αρκετούς αδιάφορους παίκτες.

Ε, είναι αστείο να σκεφτείς ποιο από τα δύο παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Φυσικά το πρώτο που σε κάνει να το παρακολουθείς όχι μόνο για τις απίστευτες ατάκες του παρουσιαστή Γιώργου Καπουτζίδη αλλά για να δεις πότε και ποιος από τους διαγωνιζόμενους θα… ορμήξει στην κριτική επιτροπή. Ακόμα και οι celebrities έχουν νεύρα και δεν μπορούν να τα κρύψουν όσο κι αν προσπαθεί ο Γιώργος Καπουτζίδης να τους πείσει να λύσουν τις διαφορές τους backstage.

Αν κι η συμμετοχή στο «Just the two of us» είναι για φιλανθρωπικό σκοπό, είναι φανερό ότι ορισμένοι δεν μπορούν να ξεχάσουν τις ανθρώπινες αδυναμίες. Πήγαν να διαγωνιστούν αλλά θέλουν να ακούνε μόνο καλά λόγια. Βέβαια, αν και πολλοί από αυτούς, όταν τους πρότειναν να συμμετέχουν στο talent show, θέλησαν να μάθουν ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι δεν ρώτησαν πολλά για το ποιοι θα είναι στην κριτική επιτροπή. Τους ενδιέφερε ποιοι θα είναι οι «αντίπαλοι» επί του φιλανθρωπικού πάντα, βεβαίως βεβαίως, αλλά δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία στο ποιοι θα τους κρίνουν καθώς ήταν σίγουροι για τις ικανότητές τους. Κι εκεί σταμάτησε ο «φιλανθρωπικός σκοπός» και βγήκε το «ατομικό συμφέρον». Ανθρώπινο και κατανοητό! Το μόνο… περίεργο είναι όταν ορισμένοι συμμετέχοντες παραπονιούνται που τους «πιάνουν» στο στόμα τους τα «μεσημεριανά» και τα πάνελ τους όταν οι ίδιοι δίνουν τις αφορμές.

Θαρρείς λοιπόν πως αν δεν ήταν ο Καπουτζίδης να προσπαθεί συνέχεια να σβήσει τις φωτιές ακόμα και τρέχοντας πάνω στη σκηνή για να «διώξει» την αρνητική ενέργεια, πως θα είχαμε το πρώτο talent show φιλανθρωπικού σκοπού που θα έπεφτε ξύλο.

Εκτός από τα πάθη που παραλίγο να γίνουν μέγα λάθη, στο «Just the two of us» όλα πήγαν ρολόι. Το talent show του Mega κέρδισε άνετα τον αντίπαλό του, το «Big Brother» του ALPHA που παρακολουθεί τα πάθη απλών καθημερινών ανθρώπων που ελπίζουν ότι με τον εγκλεισμό τους θα καταφέρουν να κερδίσουν αναγνωρισιμότητα αλλά και το χρηματικό έπαθλο. Τουλάχιστον αυτοί είναι ξεκάθαροι ως προς το σκοπό της συμμετοχής τους!

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια που τα δύο… ριάλιτι ήταν απέναντι το ένα από το άλλο, το «Just the two of us» βγήκε πρώτο με 25,5 στο γενικό σύνολο ενώ ο «Big Brother» έφτασε μόνο μέχρι το 16,9.

Κι έτσι για την… ιστορία, από το πρώτο αποχώρησε η Κατερίνα Στικούδη με το Νίκο Μίχα ενώ από το δεύτερο ο Αλέξης.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε