Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Και η Πόπη Τσαπανίδου στο… γάμο του αιώνα!

Της… πριγκίπισσας θα γίνει αύριο στο Λονδίνο με τα τηλεοπτικά συνεργεία και τους φωτογράφους να προσπαθούν για το καλύτερο πλάνο και ενσταντανέ του Ουίλιαμ και της Κέιτ.

Μετά τον Alpha και το Star, στον… πριγκιπικό χορό μπαίνει και ο ΣΚΑΪ. Το κανάλι του Φαλήρου θα μεταδίδει live όλα όσα γίνονται στη βρετανική πρωτεύουσα ξεκινώντας τις συνδέσεις στις 10:50. Αυτή που θα… σύρει το χορό για το ΣΚΑΪ είναι η Πόπη Τσαπανίδου που, έχοντας δίπλα της την έμπειρη Ελένη Μπίστικα, θα παρακολουθούν και θα σχολιάζουν τις αφίξεις των ξένων ηγετών και των υπόλοιπων εστεμμένων καλεσμένων αλλά και του πρίγκιπα Oυίλιαμ που θα φτάσει συνοδευόμενος από τον αδερφό και κουμπάρο του, Χάρι. Σύμφωνα μάλιστα με το πρωτόκολλο, στις 11:51 ακριβώς, η μέλλουσα πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον θα αναχωρήσει από τη βασιλική σουίτα του πολυτελούς ξενοδοχείου Goring, 800 μέτρα από το Μπάκιγχαμ, και θα φτάσει στο Aββαείο με Ρολς Ρόις μαζί με τον πατέρα της Μάικλ.

Λίγο μετά τη μία που θα έχει ολοκληρωθεί η τελετή και η Κέιτ θα είναι επίσημα πλέον πριγκίπισσα, η Πόπη Τσαπανίδου και η Εύα Αντωνοπούλου θα παρακολουθήσουν μαζί με τους τηλεθεατές το ζευγάρι να αναχωρεί για το Μπάκιγχαμ με άμαξα.

Στη συνέχεια το «ΣΚΑΪ life» με την Εύα Αντωνοπούλου και τους καλεσμένους της θα δουν το ζευγάρι και τη βασίλισσα να εμφανίζονται στο μπαλκόνι των ανακτόρων μαζί με τις οικογένειές τους. Αργότερα θα ακολουθήσει η εναέρια επίδειξη της Βασιλικής Αεροπορίας προς τιμήν του ζευγαριού και τέλος η δεξίωση της βασίλισσας στο ανάκτορο του Μπάκιγχαμ. Ο ΣΚΑΪ θα προβάλλει ακόμα και στα δελτία ειδήσεών του ρεπορτάζ με όσα συνέβησαν στον πριγκιπικό γάμο.

Όπως καταλαβαίνετε, αύριο με το «γάμο του αιώνα» όπως έχει χαρακτηριστεί, το τηλεοπτικό τοπίο θα ζήσει πολλές… πριγκιπικές στιγμές!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε