Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»: η επιστροφή της θρυλικής σειράς

«Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»: η επιστροφή της θρυλικής σειράς

Είναι μία από τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές που και κατά τις τρεις σεζόν προβολής της από τον ΑΝΤ1 βρισκόταν στην κορυφή της τηλεθέασης. Μετά από 20 σχεδόν χρόνια λοιπόν οι «παντρεμένοι» θα βρεθούν ξανά στο τηλεοπτικό τοπίο, πάλι μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, αν και υπήρξαν και άλλοι… εραστές που προσπάθησαν να τους… ξελογιάσουν! 

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου ήδη στο κανάλι του Αμαρουσίου έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία για τον καινούργιο κύκλο της σειράς «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» με σκοπό να βγει στον αέρα την επόμενη σεζόν, 2016-2017. Τη σειρά μάλιστα καλοέβλεπαν και στον ΣΚΑΪ, αλλά τελικά προχώρησαν οι επαφές με τον ΑΝΤ1 και τα στελέχη του σταθμού έχουν ήδη στα χέρια τους τα πρώτα δύο επεισόδια και έχει εγκριθεί η παραγωγή της σειράς με σκοπό να την συμπεριλάβουν στο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν.

Το σενάριο, εννοείται πως γράφει και πάλι ο δημιουργός της σειράς Λευτέρης Καπώνης και τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ξανά ο Αντώνης Τέμπος. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου επιθυμία των στελεχών είναι στους πρωταγωνιστικούς ρόλους να είναι πάλι οι ίδιοι ηθοποιοί και για αυτό έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές μαζί τους με θετικά αποτελέσματα. Το μόνο… αγκάθι που υπάρχει είναι με τη Ρένια Λουιζίδου που δεν είναι ακόμα σίγουρη η συμμετοχή της μιας και πρωταγωνιστεί στη σειρά «Το σόι σου» στον ALPHA που όπως φαίνεται θα πάρει το «πράσινο φως» και για την επόμενη σεζόν.

Θετικοί όμως λέγεται ότι είναι οι Αντώνης Καφετζόπουλος, Γιώργος Παρτσαλάκης, Κωνσταντίνα Μιχαήλ και Μαρία Τζομπανάκη αλλά και άλλοι από τους ηθοποιούς που συμμετείχαν στη θρυλική σειρά που έκανε πρεμιέρα το 1997. Τα στελέχη του ΑΝΤ1 πάντως εκτιμούν ότι του χρόνου, το 2017, 20 χρόνια μετά που θα βγει στον αέρα ο καινούργιος κύκλος της σειράς, οι «παντρεμένοι» δεν θα αποδείξουν ότι έχουν μόνο «ψυχή» αλλά και χιλιάδες πιστούς τηλεθεατές…! 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε