Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Και το STAR… ποντάρει ελληνικά!

Και το STAR… ποντάρει ελληνικά!

Η αλήθεια είναι ότι η ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν μπορεί να είναι πολύ ευχάριστη αφού παρατηρείται αύξηση της εγχώριας παραγωγής μυθοπλασίας. Ωστόσο επειδή είμαστε λίγο… επιφυλακτικοί και ουκ ολίγες φορές έχουν καεί… τα ματάκια μας κρατάμε μικρό καλάθι μέχρι να τις δούμε στον αέρα. Ναι, είναι ευχάριστο να γίνονται δουλειές, αλλά αρκεί αυτές οι δουλειές να είναι καλές…!

Αλήθεια όμως είναι και ότι οι συντελεστές των περισσότερων ελληνικών σειρών έχουν δώσει θετικά δείγματα οπότε συνεχίζουμε να ελπίζουμε ότι την επόμενη σεζόν θα ευχαριστηθούμε καλές ελληνικές σειρές. Αξιοσημείωτο είναι ότι στο… χορό των ελληνικών σειρών μπαίνει και το STAR που αν κοιτάξεις το… βιογραφικό του σταθμού της Κηφισιάς δεν είναι και το… φόρτε τους. Ωστόσο κάθε προσπάθεια αξιοσημείωτη και μάλιστα όταν αυτή η προσπάθεια γίνεται… τρεις φορές, αφού τόσες θα είναι και οι σειρές που θα βγουν στον αέρα από το STAR την καινούργια σεζόν. Ποιες είναι αυτές;

Κατ’ αρχάς ο δεύτερος κύκλος της σειράς «9 μήνες» που το σενάριό της υπογράφουν οι έμπειροι Άννα Ανδριανού και Γιάννης Μπότσης. Εκτός από τους Νίκο Γαλανό, Αλέξανδρο Σταύρου, Άννα Αδριανού, Μαριάννα Καυκαρίδου, Κωνσταντίνο Λάγκο, Μαρία Μιχαήλ, Ευγενία Σαμαρά, Αντωνία Χαραλάμπους, Δημήτρη Παπαδάκη, Νιόβη Σπυριδάκη, Κύνθια Παυλίδου και Κρίστοφερ Γκρέκο στο νέο κύκλο θα πρωταγωνιστήσουν και οι Φαίη Ξυλά, Μέμος Μπεγνής και Αναστασία Δρακά.

Την επιστροφή της στο τηλεοπτικό τοπίο κάνει η σεναριογράφος Άννα Χατζησοφιά υπογράφοντας το σενάριο της κωμικής σειράς «Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές». Σε σκηνοθεσία της Φωτεινής Κοτρώτση οι Καίτη Κωνσταντίνου, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Άρης Σερβετάλης, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Άννα Μονογιού, Μένια Μαθιουδάκη, Γιάννης Πάτσης, Βασίλης Ντάρμας, Μαρίλια Χαριδήμου και Μιχάλης Μουστάκας θα ενσαρκώσουν τους ήρωες που έχει δημιουργήσει η γνωστή σεναριογράφος. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τέλος Αυγούστου στην Κύπρο και εκτός από το STAR θα προβάλλεται και από το MEGA Κύπρου.

Τέλος μία ακόμα σειρά… ελληνοκυπριακής συνεργασίας που θα προβάλλεται και από τους δύο τηλεοπτικούς σταθμούς (STAR και MEGA Κύπρου) έχει τίτλο «Ζωή μου»  και το σενάριό της βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Καρμέλας Κατσαμένη που θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο στα βιβλιοπωλεία. Τη διασκευή για την τηλεόραση κάνει η συγγραφέας με την Έλενα Χριστοφόρου και τη σειρά σκηνοθετούν οι Σπύρος Μιχαλόπουλος και Αλέξανδρος Πανταζούδης. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στην Κύπρο και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι οι Κατερίνα Γερονικολού, Γιώργος Χρανιώτης, Γιάννης Αϊβάζης, Κρίστυ Παπαδοπούλου και Λευτέρης Ζαμπετάκης.

Αυτές λοιπόν είναι οι τρεις ελληνικές σειρές που θα εντάξει το STAR στο πρόγραμμά του για την καινούργια σεζόν και ας ελπίσουμε ότι θα έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα ώστε την επόμενη σεζόν να… ποντάρει ακόμα περισσότερο στον τομέα της μυθοπλασίας. 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε