Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Καινούργια σειρά με… γοτθικό σκηνικό!

Καινούργια σειρά με… γοτθικό σκηνικό!

Μύρισε… καλοκαίρι και σιγά σιγά ολοκληρώνεται η φετινή σεζόν με τους τηλεοπτικούς σταθμούς να προγραμματίζουν τι θα προβάλλουν τους επόμενους μήνες.

Εκτός λοιπόν από τις σειρές που θα δούμε ξανά… και ξανά… και ξανά… υπάρχουν και κάποιες καινούργιες με σκοπό να κρατήσουν συντροφιά στους τηλεθεατές.

Το MEGA λοιπόν θα εντάξει στο πρόγραμμά του κάποιες ξένες σειρές και μία από αυτές είναι και η «Outlander» που έχει κερδίσει τους τηλεθεατές σε όποια χώρα έχει προβληθεί, αφού είναι μία σειρά που τα έχει όλα: περιπέτεια, επιστημονική φαντασία, ηρωικούς πολεμιστές αλλά και ρομαντισμό. Κι όλα αυτά σε ένα γοτθικό επιβλητικό σκηνικό.

Η σειρά είναι βασισμένη στο Best-Seller βιβλίο της Diana Gabaldon που έχει πουλήσει περισσότερα από 25 εκατομμύρια παγκοσμίως και κεντρική ηρωίδα είναι μια παντρεμένη νοσοκόμα, η Κλαιρ, που ζει κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά με κάποιο περίεργο και ανεξήγητο τρόπο ταξιδεύει πίσω στο χρόνο και συγκεκριμένα στο 1743. Εκεί καταλαβαίνει ότι η ζωή της κινδυνεύει αλλά συναντά το μάχιμο σκοτσέζο στρατιώτη Τζέιμι με τον οποίο ερωτεύεται και παντρεύονται. Έτσι… παντρεμένη με δύο διαφορετικούς άντρες η καρδιά της είναι χωρισμένη στα δύο, σε δύο διαφορετικούς άντρες, σε δύο διαφορετικές ζωές…!

Πρωταγωνιστούν οι Κατριόνε Μπάλφε, Σαμ Χιούγκαν, Τομπάιας Μένζιες, Γκάρι Λούις, Ντάνκαν Λακρουά και το MEGA σκοπεύει η καινούργια του σειρά «Outlander» να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Ιούνιο.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε