Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Καινούργια εκπομπή… μαγειρεύει ο Άκης Πετρετζίκης

Καινούργια εκπομπή… μαγειρεύει ο Άκης Πετρετζίκης

Μπορεί να μαγειρεύει καθημερινά στο “Πρωινό Mou”, αλλά δεν θα είναι η μοναδική εκπομπή μαγειρικής που θα παρουσιάζει.

Τον τελευταίο καιρό ο Άκης Πετρετζίκης “μαγείρεψε” κάτι καινούργιο και το… σερβίρει πια σε όσους θέλουν να ακολουθούν τις συνταγές μαγειρικής του. Από σήμερα λοιπόν είναι στον αέρα του διαδικτύου το δικό του website, το www.akispetretzikis.com και μέσα σε αυτό οι χρήστες θα μπορούν να βρίσκουν μέσα όλες τις συνταγές του, να ανεβάζουν τις δικές τους, να ενημερώνονται για τα νέα του, αλλά να βλέπουν και την καινούργια διαδικτυακή εκπομπή του με τίτλο “Kitchen Lab by Akis Petretzikis». Κάθε δέκα μέρες θα ανεβάζει καινούργιο επεισόδιο και μέσα σε αυτό θα παρουσιάζει μια καινούργια συνταγή, αλλά και θα δίνει συμβουλές μαγειρικής.

Για το νέο αυτό… μαγείρεμά του μάλιστα, ο Άκης Πατρετζίκης λέει πως ” Δεν φαντάζεστε πόσο χαρούμενος είμαι που επιτέλους είναι live το καινούργιο μου website! Κάθε μέρα θα μπορώ επιτέλους να μοιράζομαι μαζί σας τις συνταγές μου, να ανεβάζετε τις δικές σας, να βλέπετε live την εβδομαδιαία μου εκπομπή καθώς και να ενημερώνεστε κατευθείαν για ότι νέο προκύπτει”!

Από σήμερα λοιπόν ο “πρώτος έλληνας Master Chef” θα μαγειρεύει και στο διαδίκτυο για όσους θέλουν να μάθουν τα μυστικά των συνταγών του.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε