Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Καινούργιο κανάλι ετοιμάζει ο Γιάννης Αλαφούζος

Φωτογραφία: Eurokinissi (ΑΡΧΕΙΟΥ)
Φωτογραφία: Eurokinissi (ΑΡΧΕΙΟΥ)

Παρουσίαση του προγράμματος έκανε χθες ο ΣΚΑΪ και ο πρόεδρος του Ομίλου ΣΚΑΪ, Γιάννης Αλαφούζος, μίλησε για τα σχέδιά του όταν άνοιξε ο τηλεοπτικός σταθμός το 2006, αναφέροντας ότι τότε ήθελαν να βγάλουν στον αέρα ένα ειδησεογραφικό κανάλι, όπως έγινε με τον ΣΚΑΪ, αλλά δύο ακόμα: ένα που θα απευθυνόταν κυρίως στους άντρες και ένα στις γυναίκες.

Τώρα πλέον που η διαφημιστική δαπάνη έχει μειωθεί κατά πολύ ο ΣΚΑΪ έκανε άνοιγμα και στην ψυχαγωγία, ενώ μετά την πετυχημένη πορεία του «πειράματος» με το «X Factor», απέκτησαν ακόμα το «Voice» και το «Survivor».

Ωστόσο όπως είπε στην ομιλία του ο πρόεδρος του Ομίλου ΣΚΑΪ στα σχέδιά τους είναι η δημιουργία ενός καινούργιου ειδησεογραφικού σταθμού που θα μεταδίδει ενημερωτικές εκπομπές όλο το 24ωρο και το όνομά του, προς το παρόν, είναι «ΣΚΑΪ 24». Μέχρι όμως να γίνει ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει στο τηλεοπτικό τοπίο ο σταθμός αυτός θα εκπέμπει μέσω διαδικτύου αλλά και συνδρομητικής πλατφόρμας ώστε να τον παρακολουθούν διεθνώς. Ο σταθμός αυτός θα μεταδίδει τις ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων του ΣΚΑΪ ταυτόχρονα, αλλά τις ώρες που ο ΣΚΑΪ θα προβάλλει ψυχαγωγικό πρόγραμμα ο «ΣΚΑΪ 24» θα μεταδίδει δικές του ενημερωτικές εκπομπές.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΣΚΑΪ Σταμάτης Μαλέλης έχει ετοιμάσει το πρόγραμμα των εκπομπών που θα μεταδίδονται αποκλειστικά από τον «ΣΚΑΪ 24» και το μόνο που απομένει είναι να δοθεί το «πράσινο» φως από τη διοίκηση για να ξεκινήσουν την παραγωγή τους. Στο πρόγραμμα του «ΣΚΑΪ 24» θα εργάζονται δημοσιογράφοι από τον ΣΚΑΪ αλλά δεν αποκλείεται να ενταχθούν στο πρόγραμμά του καινούργια πρόσωπα που δεν ανήκουν στο δυναμικό του και μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες έχουν γίνει επαφές με ορισμένα πρόσωπα αλλά όλοι περιμένουν το «πράσινο» φως για τις τελικές συνεννοήσεις.

Στόχος τους πάντως είναι το καινούργιο αυτό κανάλι να βγει στον αέρα τους πρώτους μήνες του 2017 και μάλιστα μετά την αδειοδότηση των πανελληνίας εμβέλειας γενικού περιεχομένου τηλεοπτικών σταθμών ο Όμιλος ΣΚΑΪ σκοπεύει ο «ΣΚΑΪ 24» να πάρει μέρος στο διαγωνισμό για θεματικές άδειες… όταν βεβαίως γίνει αυτός…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε