Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Καινούργιος… αντίπαλος για τη Σπυροπούλου

Καινούργιος… αντίπαλος για τη Σπυροπούλου

Έως και πέρυσι η πρωινή ζώνη του ALPHA τα σαββατοκύριακα σημείωνε υψηλές τηλεθεάσεις. Φέτος όμως, μετά την απόφαση των στελεχών της Κάντζας να δώσουν τη ζώνη στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αλλά και με την πρώην συνεργάτιδά της, την Κατερίνα Καραβάτου να κάνει εκπομπή μέσα από το EPSILON, το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» σημειώνει χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Σαν να μην έφταναν όμως, οι μέχρι τώρα αντίπαλοί της, έρχεται κι ένας καινούργιος με σκοπό να «χτυπήσει» τους τηλεθεατές της ζώνης, αφού έως τώρα δεν κατάφερε να σημειώσει την επιτυχία που υποσχόταν.

Ο λόγος για το «Joy» την εκπομπή που προβάλλει το MEGA και που όπως είχα αναφέρει σε προηγούμενο κείμενο τα στελέχη της Μεσογείων αποφάσισαν να μην την συμπεριλάβουν στο πρόγραμμά τους την καινούργια σεζόν.

Η πορεία της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης κάθε άλλο παρά… mega-λη ήταν και έτσι τα στελέχη του σταθμού είχαν αποφασίσει τη διακοπή της.

Παρ’ όλα αυτά, βλέποντας και το κενό που υπάρχει στην πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου αποφάσισαν να της δώσουν μία ακόμα ευκαιρία. Έτσι λοιπόν από τον καινούργιο χρόνο το «Joy» μετακομίζει στην πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου με σκοπό να κερδίσει τους τηλεθεατές.

Θέλοντας μάλιστα η εκπομπή να σωθεί και να παραμείνει εντός τηλεοπτικού τοπίου σκοπεύουν να κάνουν αλλαγές, ως προς το ύφος και θεματολογία της και να θυμίζει «πρωινάδικο», αλλά σε πιο… μοντέρνα έκδοση! Έτσι λοιπόν από την καινούργια χρονιά η εκπομπή του MEGA θα προβάλλεται κάθε σαββατοκύριακο, γύρω στις 10 το πρωί έχοντας απέναντί της, στο EPSILON, τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου, αλλά και… ίσως, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, εφόσον συνεχίσει να ανοίγει αυτή το «Σπιτάκι» του ALPHA. Πάντως, από τη μάχη της τηλεθέασης που θα γίνεται τα σαββατοκύριακα από τον καινούργιο χρόνο, είναι σίγουρο ότι θα κριθούν πολλά… και πολλοί!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε