Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Καλομοίρα, Νίνο, αλλά και Μενεγάκη υποψήφιοι για το Greek Idol

Ποιο πρόσωπο του ΑΝΤ1 έκανε δοκιμαστικό για το talentshow του ALPHA;

 

Κάτι μου λέει ότι με το talentshow του ALPHA θα γίνει πραγματικά του… Greek Idol στο τηλεοπτικό τοπίο. Ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει τα casting για τους συμμετέχοντες παίκτες και στα παρασκήνια… στριμώχνονται οι επίδοξοι παρουσιαστές του αλλά και μέλη της κριτικής επιτροπής.

Προς το παρόν όμως, ας σταθούμε στην πρώτη κατηγορία, αυτήν των παρουσιαστών; Θέλετε μερικά από τα ονόματα για την παρουσίαση που έχουν πέσει στο τραπέζι των συσκέψεων και είτε έχουν περάσει από δοκιμαστικά είτε πρόκειται να περάσουν;

Τους αναφέρουμε με τυχαία σειρά και παρακαλώ να μην παρεξηγηθούμε για τη θέση στη… μαρκίζα! Έχουμε και λέμε λοιπόν: Καλομοίρα, Νίνο, Γιώργος Τσαλίκης, Νίκος Μουτσινάς, Ναταλία Γερμανού, Νάντια Μπουλέ και… πάαααρα πολλοί ακόμα. Ας σταθούμε όμως σε δύο ονόματα:

Κατ’ αρχάς στην Άντα Λιβιτσάνου που μόλις χθες ξεκίνησε να προβάλλεται στον ΑΝΤ1 η καινούργια σειρά που πρωταγωνιστεί «Ο κύριος και η κυρία Πελς». Η ηθοποιός όμως, έκανε ήδη δοκιμαστικό και για το καινούργιο talent show του ALPHA ενώ μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τα στελέχη του καναλιού της Κάντζας έμειναν πολύ ευχαριστημένα.  

Ωστόσο, φαίνεται πως στο… περίμενε έχουν την Ελένη Μενεγάκη, ενώ και η ίδια η «ωραία Ελένη» δεν έχει αποφασίσει ακόμα το τι θέλει να κάνει. Έτσι, οι σχέσεις και από τις δύο πλευρές παραμένουν «παγωμένες». Η μεν πρώτη –του καναλιού- γιατί δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν πρέπει να παρουσιάσει το Greek Idol κάποιο… λαμπερό όνομα ή αν πρέπει να το παρουσιάσει κάποιο πιο… χλιαρό, ώστε να μην κλέψει και τη λάμψη των πρωταγωνιστών που στην ουσία είναι τα μέλη της κριτικής επιτροπής και δη, ο Νίκος Καρβέλας. Η δε Μενεγάκη από την πλευρά της, είναι λογικό να προβληματίζεται για το αν πρέπει να περάσει σε… δεύτερη μοίρα, αναλαμβάνοντας δηλαδή ένα σόου που δεν θα είναι πρώτα αυτή και μετά οι υπόλοιποι. Από την άλλη όμως, ένα τέτοιο σόου, με τόσα λεφτά να έχουν πέσει στο… πλατό, θα φέρει νούμερα τηλεθέασης, κάτι που θα την ωφελήσει σίγουρα μετά και στο δικό της «Καφέ». Κι αυτό είναι κάτι που φαίνεται να μετρά πολύ για τη Μενεγάκη!  

Όταν ολοκληρωθούν τα δοκιμαστικά για τους παρουσιαστές (που γίνονται ακόμα και τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές), ίσως οι δύο πλευρές (ALPHA – Μενεγάκη) καθίσουν να ξεκαθαρίσουν το τι θα γίνει. Άλλωστε το συμβόλαιο της «ωραίας Ελένης» με το κανάλι αναφέρει και την παρουσίαση σόου. Οπότε, σε περίπτωση που δεν βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο, μπορεί να δούμε τη Μενεγάκη να παρουσιάζει τα επίδοξα GreekIdols! Αν και η έκπληξη θα είναι άλλη…! Αλλά καλύτερα να μην τα αποκαλύψουμε όλα.

 

Περισσότερα… σύντομα στο Newsit.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε