Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Κάψιμο! Θέλουν τον Άκη να τον κάνουν… ΜενεγΆκη

Κάψιμο! Θέλουν τον Άκη να τον κάνουν… ΜενεγΆκη

Είναι από τους πιο αγαπητούς και πετυχημένους μάγειρες του τηλεοπτικού τοπίου… και όχι μόνο! Τον τελευταίο καιρό όμως μετά τη μεταγραφή του στον ALPHA ο Άκης Πετρετζίκης… καίγεται σε ένα τηλεοπτικό προϊόν, το «Ready Steady Cook» που το «επέστρεψαν» στο τηλεοπτικό τοπίο και από μάγειρας δοκιμάζεται πλέον ως παρουσιαστής τηλεπαιχνιδιού μαγειρικής.

Το… αστείο που αποδεικνύει τις λανθασμένες επιλογές των στελεχών του ALPHA, είναι ότι ο Άκης απέναντι, στο MEGA, σημειώνει με τις επαναλήψεις των εκπομπών του «Καν’ το όπως ο Άκης» ως μάγειρας υψηλότερες τηλεθεάσεις από τον «wanna be ΜενεγΆκης»!

Οι αποδείξεις έρχονται από το «ταμείο» τηλεθέασης όπου το «Ready Steady Cook» στην έως τώρα πορεία του έχει σημειώσει 5% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 6,2% στο δυναμικό κοινό, ενώ η επανάληψη της εκπομπής του MEGA το ίδιο χρονικό διάστημα έχει σημειώσει 8,8% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 8,9% στο δυναμικό κοινό. Συμπέρασμα; Η εκπομπή «Ready Steady Cook» δεν κερδίζει το τηλεοπτικό κοινό όπως παλαιότερα (ως «Στην κουζίνα ολοταχώς» με τον Ηλία Μαμαλάκη στο MEGA), αλλά και ότι ο Άκης… πουλά ως μάγειρας και όχι ως «παρουσιαστής» ενός αδιάφορου πλέον τηλεοπτικού προϊόντος. Βέβαια την ευθύνη δεν την έχουν μόνο στο κανάλι της Κάντζας αλλά και ο ίδιος ο μάγειρας. Μόνο που το… κάψιμο δεν θα είναι και για τους δύο αφού ο ALPHA προς το παρόν πήρε τα χρήματα από τους σπόνσορες που όμως… θα ξανασκεφτούν αν ποντάρουν ξανά στον «ΜενεγΆκη», έχοντας αποδείξεις ότι οι τηλεθεατές θέλουν τον Άκη…!

Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου ο ALPHA δεν πρόκειται –δικαιολογημένα!- να δώσει το «πράσινο» φως για την παραγωγή νέων επεισοδίων και αφού ολοκληρωθούν τα επεισόδια για όσα είχαν προσυμφωνηθεί, γύρω στα μέσα Ιουλίου θα ρίξει οριστικά τίτλους τέλους στη συγκεκριμένη εκπομπή. Το θέμα βέβαια είναι αν οι δύο πλευρές έμαθαν από το «κάψιμο» ή θα προσπαθήσουν να… σερβίρουν και κάποιο ανάλογο project με τον «ΜενεγΆκη» και όχι με τον Άκη ως μάγειρα…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε