Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Καραμέρος και Χαριτάτος ρίχνουν λάδι στη φωτιά

Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Λάδι στη φωτιά – που ήδη καίει στο Μαρούσι – έβαλαν οι Καραμέρος – Χαριτάτος.

Σε συνέντευξή τους στο “Βήμα της Κυριακής”, πέταξαν το καρφάκι τους, λέγοντας ότι “έρχονται στιγμές που μέσα στο ίδιο μας το σπίτι σκεφτόμαστε μήπως πρέπει να φωνάξουμε περισσότερο για να μας ακούσουν τα άλλα μέλη της οικογένειας. Γιατί μάλλον κάποια μέλη της οικογένειας νοιάζονται περισσότερο για τους γείτονες παρά για εμάς”.

Αν προσπαθήσουμε να … αποκωδικοποιήσουμε τη δήλωσή τους αυτή, σαφέστατα και οι υπόνοιες θα στραφούν προς τον Γιάννη Λάτσιο, Διευθυντή προγράμματος του καναλιού και σύζυγο της “απέναντι” Ελένης Μενεγάκη.

Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε πως στους διαδρόμους του ΑΝΤ1, καθημερινά ακούγονται παράπονα από συντελεστές του “10 με 1 μαζί” σχετικά με πρόσωπα του σταθμού που επιλέγουν άλλους σταθμούς για να δώσουν συνεντεύξεις.

Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε ότι η επιλογή των δύο παρουσιαστών (Καραμέρου-Χαριτάτου) έγινε από υψηλότατο στέλεχος του σταθμού (πιο… ψηλά δεν γίνεται!), ενώ οι “από κάτω” μέχρι που ανακοινώθηκε επίσημα, αγνοούσαν τις μυστικές συνεννοήσεις. Και φαίνεται ότι ενοχλήθηκαν πολύ για αυτή την επιλογή!

Να με θυμηθείτε πως τα… τσεκούρια που βγήκαν στον ΑΝΤ1…έχουν το λόγο τους. Το ερώτημα είναι ποιός… θα χτυπηθεί!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε