Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Κατατίθεται το «σχέδιο σωτηρίας» του MEGA

Κατατίθεται το «σχέδιο σωτηρίας» του MEGA

Κάποιοι το θεωρούν «τελειωμένη υπόθεση», αλλά οι προσπάθειες και επαφές μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών συνεχίζονται ώστε το MEGA να λειτουργήσει ξανά… έστω και με αρκετές αλλαγές. Ό,τι κι αν γίνει πάντως θα γίνει τις επόμενες ημέρες καθώς όλες οι πλευρές εκτιμούν ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η ίδια κατάσταση…!

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές η πλευρά των βασικών μετόχων έχει ολοκληρώσει την πρότασή της προς τις πιστώτριες τράπεζες και σύντομα θα καταθέσουν κι επίσημα το «σχέδιο σωτηρίας». Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πηγές το σχέδιο αυτό περιλαμβάνει αρκετές αλλαγές, αλλά φαίνεται ότι είναι η μοναδική λύση για να μπορέσει να λειτουργήσει ξανά ο τηλεοπτικός σταθμός…!

Λέγεται μάλιστα ότι οι πιστώτριες τράπεζες το γνωρίζουν και εκτιμάται ότι αν δεν το δεχτούν θα είναι σαν να βάζουν αυτές «τέλος» στον τηλεοπτικό σταθμό, οδηγώντας στην ανεργία τους εκατοντάδες εργαζομένους του.
Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι μπορεί το «σχέδιο σωτηρίας» να προκαλέσει αντιδράσεις, αλλά εκτιμάται ότι μόνο έτσι θα μπορέσει η εταιρεία, η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ, να ξεπεράσει τα οικονομικά προβλήματα…!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε