Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν ταιριάζουμε με τη Μπέτυ και τον Γιώργο…»!

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν ταιριάζουμε με τη Μπέτυ και τον Γιώργο…»!

Κάνουν παρέα… μπροστά από τις κάμερες για τις ανάγκες της καθημερινής εκπομπής. Όπως όμως λέει δεν θα μπορούσαν να κάνουν παρέα και εκτός πλατό και να πάνε… για καφέ.

Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου που αυτή τη σεζόν μαζί με την Αλέκα Καμηλά, τη Μπέτυ Μαγγίρα και τον Γιώργο Λιανό παρουσιάζουν στον ALPHA την εκπομπή «Όλα παίζουν». Η παρουσιάστρια είναι καλεσμένη στην εκπομπή «Join Us» του ΣΚΑΪ και λέει στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου για τη σχέση της με τους συναδέλφους της χωρίς να λέει όμως… αυτά που οι περισσότεροι υποστηρίζουν σε συνεντεύξεις τους, όπως «είμαστε πολύ αγαπημένοι, είμαστε κολλητοί, είμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί και περνάμε υπέροχα! Είμαστε μια ευτυχισμένη παρέα…»! Όχι.

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά ειλικρινά και λέει ότι «ο μόνος άνθρωπος που μπορώ να πω ότι ταιριάζω πιο πολύ είναι η Αλέκα. Με την Αλέκα θα κάτσουμε λίγο στο καμαρίνι, θα πούμε τα δικά μας, έχουμε τις ίδιες απόψεις. Με τους άλλους δύο, τη Μπέτυ και τον Γιώργο μια χαρά θα γελάσουμε αλλά δεν ταιριάζουμε, δεν θα ήταν οι άνθρωποι που θα έπαιρνα να βγούμε για καφέ». Ειλικρινής όμως είναι και σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή χωρίς να προσπαθεί να τη… στολίσει με ψεύτικες εικόνες. Στην ερώτηση που της κάνει η Νάνσυ Ζαμπέτογλου για τη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο η Κατερίνα Καινούργιου λέει πως «πιστεύω ότι Θεός μ’ αγαπάει για κάποιο λόγο γιατί νομίζω ότι είμαι και καλός άνθρωπος, δεν έχω πειράξει κανέναν. Οπότε μου έστειλε τον Βασίλη σε μια περίοδο που έπρεπε να μου τον στείλει γιατί έλεγα ότι έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ, ότι δεν μπορώ να βρω έναν άνθρωπο να κάνω μια ωραία σχέση και ότι τα χειρίζομαι όλα λάθος».

Εκτός όμως από τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου που φιλοξενεί στον καναπέ της την Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή του ΣΚΑΪ ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος συναντά και τον Μίνωα Θεοχάρη που λέει ότι πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια στο σχολείο καθώς «στο σχολείο δεν ήμουν ένα παιδάκι τόσο αποδεκτό, δεν μπορούσα να φλερτάρω και να κάνω όλα αυτά που κάνουν τα υπόλοιπα παιδάκια. Δεν ήμουν ένα παιδί που είχε απορροφηθεί εύκολα από το σχολικό περιβάλλον. Ήμουν πάρα πολύ ντροπαλός! Δεν ήμουν σε καμία περίπτωση ευτυχισμένο παιδάκι. Ήμουν ζορισμένο παιδάκι».

Ο ηθοποιός απαντά όμως και σε ορισμένα σχόλια για τον gay ήρωα, τον «Μανώλη», που ενσαρκώνει στη σειρά «Κάτω Παρτάλι» λέγοντας πως «το “Κάτω Παρτάλι” δεν είναι ντοκιμαντέρ για τη ζωή του ομοφυλόφιλου. Το βρίσκω αστείο. Θεωρώ μεγάλη αδικία, διάκριση και ρατσισμό ότι αυτό γίνεται μόνο για τον ομοφυλόφιλο ρόλο της σειράς και όχι για τους υπόλοιπους. Γιατί και η ξανθιά είναι πολύ ξανθιά και ο γκόμενος πολύ γκόμενος και ο βλάχος πολύ βλάχος. Ο ομοφυλόφιλος είναι πολύ ομοφυλόφιλος και πάει αντίστοιχα. Το “Παρτάλι” είναι ένας σουρεαλιστικός κόσμος».

Πέρα όμως από τις δύο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις στην εκπομπή «Join us» που θα προβληθεί αύριο, το Σάββατο 23 Μαΐου, στον ΣΚΑΪ, θα δείτε τον Γιάννη Αποστολάκη να μαγειρεύει λουκάνικο με μελιτζάνες και ριγκατόνι στο φούρνο, ενώ η Ειρήνη Πασχαλέρη δείχνει έξυπνα σνακ που αδυνατίζουν και μας γεμίζουν ενέργεια. Επίσης, θα παρακολουθήσετε μια μέρα από τη ζωή μιας food blogger, θα μάθετε πώς να αντιμετωπίζετε τους πόνους στα πόδια αλλά και πώς να κάνετε ανακύκλωση στην καθημερινότητά μας, ενώ η εκπομπή θα μας ταξιδέψει και σε μία από τις ωραιότερες περιοχές της χώρας μας, στη Χαλκιδική…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε