Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Δεν θα έκανα τώρα τη σειρά για την Αλίκη Βουγιουκλάκη»

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Δεν θα έκανα τώρα τη σειρά για την Αλίκη Βουγιουκλάκη»

Την προηγούμενη σεζόν πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Εθνική Ελλάδος», αλλά είχε κάνει έντονη την παρουσία της στο τηλεοπτικό τοπίο υποδυόμενη την «Εθνική σταρ», την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η αλήθεια είναι ότι για την ερμηνεία της αυτή στη σειρά «Έχω ένα μυστικό» η Κατερίνα Παπουτσάκη δέχτηκε σκληρή κριτική. Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι… δεν έδινε και ρεσιτάλ ερμηνείας, αλλά η αλήθεια είναι ότι όλη η σειρά… δεν τιμούσε τη μνήμη της Αλίκης.

Η ηθοποιός λοιπόν μιλά για εκείνη την περίοδο στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στην κάμερα της εκπομπής «Join Us», του ΣΚΑΪ, παραδέχεται ότι «σε καμία περίπτωση η σειρά για την Αλίκη δεν ήταν κάτι πετυχημένο. Με το μυαλό που έχω τώρα ίσως δεν θα το έκανα. Αλλά για την επιλογή μου δεν μετανιώνω γιατί έτσι έπρεπε να συμβεί. Ήταν κάποιο μάθημα. Ήμουν φοβερά καλομαθημένη και είχα μεγαλώσει με προστασία. Και την πάτησα. Δεν περίμενα ότι κάποιος θα μπορούσε να σου φερθεί με αυτό τον χυδαίο τρόπο. Ή κάποιος απλά για να κάνει την εκπομπούλα του θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο που έχει για να σε κάνει κομμάτια γιατί αδιαφορεί για το πώς θα νιώσεις. Κλεινόμουν στο δωμάτιο, έκλαιγα και πονούσε η κοιλιά μου». Μιλώντας μάλιστα για την έκθεση στα media η Κατερίνα Παπουτσάκη λέει ότι «σε κάποια φάση, για χι, ψι λόγους και λόγω της Αλίκης και λόγω κάποιων άλλων συγκυριών βρέθηκα να είμαι στο προσκήνιο και αυτό δεν ήταν κάτι που επεδίωκα και ζοριζόμουν πάρα πολύ. Από την άλλη δεν γινόταν να μη δώσω συνεντεύξεις γιατί έκανα συνέχεια δουλειές που χρειαζόταν να επικοινωνήσω. Στις ερωτήσεις ήταν όλα τραγικά! Έβαζαν τραγικούς τίτλους οπότε δεν μπορούσα να το πιάσω από πουθενά. Και έτσι την πάτησα! Ζορίστηκα πάρα πολύ, σε βαθμό κακουργήματος. Δεν περνούσα καθόλου καλά, τα ψυχοσωματικά ήταν στο φουλ. Ήμουν σε σύγχυση. Με παρουσίαζαν σαν έναν άνθρωπο που δεν ήμουν εγώ. Είναι απαίσιο, είναι βιασμός. Οπότε δεν περνούσα ωραία»!

Ωστόσο, λέει στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου πως τώρα είναι ευτυχισμένη έχοντας δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια, αναφέροντας μάλιστα πόσο… «γυναικάς» είναι ο δίχρονος γιος της, ενώ για το σύζυγό της τονίζει πως «Με τον Παναγιώτη γνωριστήκαμε, αγαπηθήκαμε από την πρώτη στιγμή και ήταν το σωστό  timing να συμβεί. Ανήκαμε σε κοινή παρέα και όταν βρεθήκαμε και τα είπαμε λίγο παραπάνω είδαμε ότι ταιριάζουμε αρκετά. Θα παλέψω το “για πάντα” για το γάμο μου γιατί γνώρισα έναν άνθρωπο που πραγματικά αξίζει τον κόπο. Είναι ένας άνθρωπος απέναντί μου που δεν είναι κομπλεξικός, δεν ζηλεύει, με σέβεται, αισθάνομαι ότι με αγαπάει και με έχει εκτιμήσει γι’ αυτό που είμαι και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ήμουν σίγουρη για τον Παναγιώτη γι’ αυτό παντρεύτηκα σε 3 μήνες». Περισσότερα όμως αύριο Σάββατο 24 Οκτωβρίου, στις 6 το απόγευμα, στον ΣΚΑΪ, που η Νάνσυ Ζαμπέτογλου φιλοξενεί στον καναπέ του «Join Us» την ηθοποιό.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε