Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Κάτω Παρτάλι: Η Μοσχούλα γλιτώνει από το… κλουβί της

Κάτω Παρτάλι: Η Μοσχούλα γλιτώνει από το… κλουβί της

Τίτλοι τέλους απόψε το βράδυ για το «Κάτω Παρτάλι». Η σειρά του Λευτέρη Παπαπέτρου κατάφερε δικαιολογημένα να κερδίσει την πλειοψηφία των τηλεθεατών, να σημειώσει υψηλά νούμερα τηλεθέασης και να πάρει το «πράσινο» φως και για την επόμενη σεζόν. Έτσι το MEGA έχει εγκρίνει και την παραγωγή δεύτερου κύκλου που θα περιλαμβάνει κι αυτός 15 επεισόδια.

Προς το παρόν όμως, απόψε θα ξεκαθαρίσουν πολλά από τα μυστήρια της σειράς, όπως το γιατί η Μοσχούλα (Βίκυ Σταυροπούλου) εμφανίζεται με το κλουβί στο κεφάλι της. Η ηρωίδα καταφέρνει να το ξεφορτωθεί μετά από την εξιστόρηση της ιστορίας της στην κόρη της.

Το κλουβί, σύμφωνα με το σουρεαλιστικό σενάριο είναι κάτι που κουβαλούν οι περισσότεροι άνθρωποι και μπορούν να το δουν μόνο οι ίδιοι, αλλά και μόνο οι ίδιοι μπορούν να το… βγάλουν από πάνω τους. Έτσι λοιπόν, στο τέλος του πρώτου κύκλου η Μοσχούλα τα λέει όλα, ξελαφρώνει από τις παλιές αμαρτίες του παρελθόντος, γλιτώνει από το κλουβί της και φεύγει από το «Κάτω Παρτάλι».

Στο αποψινό και τελευταίο επεισόδιο και οι Κωνσταντίνος (Γιάννης Τσιμτσέλης), Βίβιαν (Νάντια Κοντογεώργη) και Μανόλης (Μίνως Θεοχάρης) θα αποχωρήσουν από το μυστηριώδες χωριό.

Δεν θα προδώσω περισσότερα για να μην χαλάσω τις εκπλήξεις, αλλά σίγουρα το αποψινό επεισόδιο, στις 22:20, θα λύσει πολλές από τις απορίες και τα μυστήρια, ενώ θα δημιουργήσει και την απαιτούμενη αναμονή για τον επόμενο κύκλο.
Τα γυρίσματα με τη σκηνοθετική καθοδήγηση της Αμαλίας Γιαννίκου θα ξεκινήσουν πάλι τον Σεπτέμβριο ώστε η σειρά να επιστρέψει στη συχνότητα του MEGA τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου του 2015.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε