Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Καβγάδες και… αποχωρήσεις(?) στο «Greek Idol»

Καβγάδες και… αποχωρήσεις(?) στο «Greek Idol»

Τι θα κάνει η Ρούλα Κορομηλά για το reality που την πιέζουν

Ανήσυχοι είναι στον ALPHA με τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του «Greek Idol». Εκτός από τις συνεχείς πτώσεις στα νούμερα τηλεθέασης των live, η επανάληψη του talent show κινείται σε ιδιαίτερα χαμηλά νούμερα. Αρκεί να σημειωθεί ότι το Σάββατο, ο μέσος όρος τηλεθέασής του ήταν 8,1% στο γενικό σύνολο και 10,3% στο νεανικό κοινό.  Έτσι, η συνεχής πτώση και οι χαμηλές πτήσεις στις τηλεθεάσεις του talent show έχει δημιουργήσει δύο στρατόπεδα στο κανάλι της Κάντζας: αυτούς που θεωρούν ότι το «Greek Idol».πρέπει να γίνει σκληρό reality και αυτούς που πιστεύουν ότι πρέπει να δοθεί βάρος στους διαγωνιζόμενους και στην κριτική επιτροπή.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit στην πρώτη περίπτωση, αυτή του reality, αντιδρούν έντονα και οι ίδιοι οι διαγωνιζόμενοι. Μάλιστα, ορισμένοι από αυτούς έχοντας αισθανθεί την πίεση για να προβάλουν την προσωπική τους ζωή, έχουν ήδη προειδοποιήσει τα στελέχη του καναλιού της Κάντζας ότι αν προβάλουν προσωπικές τους ιστορίες, μπορεί ακόμα και να αποχωρήσουν από το «Greek Idol».

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, πριν από λίγες ημέρες δημιουργήθηκε και έντονη κόντρα μεταξύ διαγωνιζόμενης και στελεχών του καναλιού που διέρρευσαν τη σχέση της. Η διαγωνιζόμενη που συμμετέχει στο talent show, αν και διατηρεί χρόνια σχέση, τόσο αυτή όσο και ο σύντροφός της, αποφεύγουν να τη δημοσιοποιήσουν. Όταν λοιπόν κάποιοι από το κανάλι της Κάντζας διέρρευσαν την… είδηση της σχέση της χωρίς μάλιστα να την προειδοποιήσουν, τότε δημιουργήθηκε έντονη κόντρα. Να σημειωθεί μάλιστα ότι η εν λόγω διαγωνιζόμενη είναι από τις καλύτερες και δεν έχει κανέναν λόγο να δημοσιοποιήσει τη σχέση της για να ανεβάσει τη δημοτικότητά της. 

Επίσης, δημιουργήθηκε και έντονη λογομαχία με στελέχη του καναλιού όταν η διαγωνιζόμενη έμαθε ότι σκοπεύουν να συνεχίσουν να διαδίδουν κι άλλες προσωπικές της ιστορίες σε μορφή reality!

Κι ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους του talent show και στο reality των… απεγνωσμένων στελεχών, βρίσκεται εγκλωβισμένη η παρουσιάστριά του, Ρούλα Κορομηλά. Είναι πασιφανές και έχει αποδειχτεί πολλές φορές στο παρελθόν ότι η Ρούλα δεν μπορεί να διαχειριστεί καταστάσεις reality (θυμηθείτε την εκπομπή «3 ευχές» που προσπάθησε ανεπιτυχώς να παρουσιάσει πριν από χρόνια) ενώ συγχρόνως, αυτήν την περίοδο η Ρούλα είναι και ιδιαίτερα πιεσμένη από την κριτική που της έχει ασκηθεί για την παρουσίαση και την εικόνα της συνολικά. Συνεπώς η Κορομηλά δεν θέλει αλλά και δεν μπορεί να γίνει… «Μικρούτσικος», όπως χαρακτηριστικά έχει ειπωθεί!

Έτσι, είναι σίγουρο ότι αν το talent show δεν δώσει βάρος στα «ταλέντα» των διαγωνιζόμενων αλλά και λόγο στην κριτική επιτροπή που διαθέτει σωστή μουσική κρίση για να κερδίσει τις εντυπώσεις πριν είναι πολύ αργά, τότε κινδυνεύει να καταλήξει να το παρακολουθούν μόνο όσοι βρίσκονται στο πλατό της εκπομπής.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε