Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Κέρδισε ή έχασε η Τσιμτσιλή από τη μετακόμιση;

Κέρδισε ή έχασε η Τσιμτσιλή από τη μετακόμιση;
Πρεμιέρα χθες για το «F This TV» της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον ΑΝΤ1 μετά τη μετακόμιση και τις… επιδιορθωτικές κινήσεις που προσπάθησαν να κάνουν στην εκπομπή.

Σε προηγούμενο άρθρο του Newsit είχαμε αναφερθεί στα «κακώς κείμενα» της εκπομπής, χρησιμοποιώντας μάλιστα τη φράση «με π####ές δεν βάφονται αυγά». Χθες λοιπόν φάνηκε ότι από το κανάλι του Αμαρουσίου γίνεται προσπάθεια να χρησιμοποιήσουν καλύτερα… υλικά για τη «βαφή». Μπορεί ακόμα το αποτέλεσμα να μην είναι αυτό που θα έπρεπε σε μία live life style εκπομπή και μάλιστα σε ένα κανάλι όπως είναι ο ΑΝΤ1, αλλά με δεδομένο τις οικονομικές συνθήκες που επικρατούν, λέμε πάλι καλά…!

 

Πόσο καλά ή άσχημα όμως, πήγε η «δεύτερη» (λόγω της μετακόμισης) πρεμιέρα της εκπομπής; Κατάφερε να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης ή παρέμεινε σε χαμηλές πτήσεις, όπως συνήθιζε να κάνει όταν μεταδιδόταν στο prime time;
Σύμφωνα λοιπόν με τα καθαρά νούμερα τηλεθέασης της Nielsen, το «F This TV» ανέβασε κατά πολύ τα νούμερά του, αποδεικνύοντας ότι η αποτυχία του ήταν λόγω του σκληρού ανταγωνισμού που είχε, δηλαδή της «Sila» που μεταδίδει εκείνη την ώρα το MEGA. Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμα και η καινούργια τούρκικη σειρά «Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής» που μπήκε στη θέση της, έχασε στη μάχη από την αντίπαλη «Sila».

 

Όσο για τη Σταματίνα, τερμάτισε δεύτερη στην κούρσα της τηλεθέασης, χάνοντας μόνο από την επανάληψη της σειράς «Δύο ξένοι» που προβάλλει για πολλοστή φορά το MEGA, αλλά που συνεχίζουν να παρακολουθούν οι τηλεθεατές.
Αναλυτικά λοιπόν, οι εκπομπές και σειρές της απογευματινής ώρας, σημείωσαν τις εξής τηλεθεάσεις.

 

ΕΚΠΟΜΠΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ
ΚΑΝΑΛΙ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ
ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ
Από 16:57 έως 17:45 MEGA
23,7
29,5
FTHISTV
Από 16:50 έως 17:52
ANT1
22,9
23,5
BIG BANG THEORY Από 16:46 έως 17:36 STAR
9,8
14,8
ΣΚΑΪ ΝΕΑ
Από 16:52έως 16:59
ΣΚΑΪ
7,5
3,8
ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ Από 17:06 έως 18:03 ALPHA
7,1
7,3
ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ
Από 16:59 έως 17:58
ΝΕΤ
6,7
1,5
 
Να δούμε λοιπόν τι πρόκειται να γίνει τις επόμενες μέρες, όχι μόνο σε ό,τι αφορά τις τηλεθεάσεις, αλλά και την εκπομπή και αν θα… βαφτεί καλύτερα!

 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε